Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United pregăteşte un transfer important. Ce jucător a cerut Erik ten Hag

Manchester United pregăteşte un transfer important. Ce jucător a cerut Erik ten Hag

Manchester United

Comentarii

Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United, a cerut conducerii de pe Old Trafford să facă un transfer important în următoarea perioadă de transferuri.

Manchester United a intrat pe un făgaş normal de când a fost preluată de Erik ten Hag, deşi a avut nevoie de o perioadă de adaptare la început. "Diavolii" se află într-o perioadă bună şi, după transferurile din vară, Manchester United pregăteşte campania de mercato din ianuarie 2023.

Manchester United pregăteşte un transfer important. Ce jucător a cerut Erik ten Hag

Potrivit site-ului fichajes.net, Erik ten Hag l-a cerut conducerii lui Manchester United pe Alessandro Bastoni, un fundaş central de 23 de ani crescut de "nerazzurri". În ultimele două sezoane, Bastoni a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti de la Inter, iar acum clubul e asaltat de oferte.

Bastoni mai are contract cu Inter până în 2024, iar Ten Hag l-a cerut pe fundaş pe Old Trafford. Antrenorul olandez are de gând să o ducă pe United la umrătorul nivel în sezonul viitor, iar după ce i-a transferat pe Lisandro Martinez sau Casemiro, acum a cerut din nou o mutare pentru a întări echipa.

Alessandro Bastoni a jucat 12 meciuri în toate competiţiile sezonului la Inter, timp în care a pasat decisiv o dată.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Alessandro Bastoni în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: erik ten hagmanchester unitedbastoni 

viewscnt
Articole similare