Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste rea pentru Răzvan Marin după umilitorul Juventus - Empoli 4-0. Italienii nu l-au iertat pe internaţionalul român

Veste rea pentru Răzvan Marin după umilitorul Juventus - Empoli 4-0. Italienii nu l-au iertat pe internaţionalul român

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin este unul dintre cei mai importanţi jucători de la Empoli, dar evoluţia sa în ultima partidă nu a fost pe placul italienilor, iar jurnaliştii l-au luat în vizor. Mijlocaşul român a fost inclus în cel mai slab prim ”11” al celei mai recente runde din Serie A.

Răzvan Marin (26 de ani) a fost integralist în partida pierdută de Empoli în faţa lui Juventus, scor 0-4, în etapa a 11-a din Serie A.

Pentru evoluţia sa, mijlocaşul de 26 de ani a primit nota 5, din partea jurnaliştilor de la TuttoMercatoWeb.

Astfel, sursa citată a alcătuit un prim ”11” al celor mai slabi fotbalişti ai ultimei etape din campionatul italian. Au fost luaţi în considerare jucătorii care au primit nota 4,5 sau 5.

Cel mai slab prim ”11” al etapei a 11-a din Serie A:

Michele Di Gregorio (Monza) – Lorenzo Venuti (Fiorentina), Valentin Antov (Monza), Caleb Okoli (Atalanta) – Federico Dimarco (Inter), Marten de Roon (Atalanta), Răzvan Marin (Empoli), Morten Hjulmand (Lecce) – Joaquin Correa (Inter), Luis Muriel (Atalanta), Cyriel Dessers (Cremonese)

În runda precedentă, cu Răzvan Marin evoluând doar pe finalul partidei, Empoli s-a impus în faţa nou-promovatei Monza, scor 1-0.

După 11 etape în Serie A, Empoli se află pe locul 12, cu 11 puncte.

Afla mai multe despre: razvan marinserie a 

viewscnt
Articole similare