Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Marin a provocat eliminarea lui Nicolo Rovella în Empoli - Monza! Gest nesportiv al mijlocaşului împrumutat de la Juventus

VIDEO | Răzvan Marin a provocat eliminarea lui Nicolo Rovella în Empoli - Monza! Gest nesportiv al mijlocaşului împrumutat de la Juventus

Serie A

Comentarii

Empoli a obţinut o victorie importantă în a 10-a etapă a Serie A, împotriva Monzei, echipa lui Silvio Berlusconi, scor 1-0. Partida a fost marcată de un moment care a avut loc în prelungiri, Răzvan Marin cauzând eliminarea lui Nicolo Rovella.

Răzvan Marin a provocat eliminarea lui Nicolo Rovella în Empoli - Monza

Cu doar opt puncte după nouă etape, Empoli avea şi are nevoie de puncte cât mai curând pentru a evita emoţiile pe final de sezon, iar sâmbătă a obţinut o victorie importantă, împotriva Monzei.

Aflată la două puncte de echipa lui Silvio Berlusconi înaintea partidei, Empoli a reuşit să urce deasupra celor de la Monza după ce s-au impus, scor 1-0, clasându-se pe locul 11 acum.

Răzvan Marin a început duelul pe bancă, dar a fost aruncată pe teren în minutul 79, pentru a ajuta să menţină avantajul dobândit de echipa sa în prima repriză.

Românul nu a prea avut realizări, dar a fost protagonistul momentului din prelungiri care a marcat confruntarea, Nicolo Rovella fiind eliminat pentru o intrare urâtă asupra ”tricolorului”..

Frustrat pe final de meci, fotbalistul împrumutat de Monza de la Juventus l-a ”atacat” pe Marin după fluierul arbitrului, motiv pentru care a fost trimis la vestiare, românul încasând şi el un galben.

Mai multe surse anunţau că motivul pentru care Rovella a fost eliminat a fost pentru că i-a aplicat un cap în figură lui Marin, dar pe reluări nu se vede acest lucru.

s

Afla mai multe despre: răzvan marin 

viewscnt
Articole similare