Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Nicuşor Stanciu, surprins la antrenamentele unei formaţii din România, după ce s-a întors din China! Surpriză uriaşă pentru fotbaliştii echipei

FOTO | Nicuşor Stanciu, surprins la antrenamentele unei formaţii din România, după ce s-a întors din China! Surpriză uriaşă pentru fotbaliştii echipei

Fotbal intern

Comentarii

Nicuşor Stanciu (29 de ani) s-a întors în România de curând, după ce a luat sfârşit campionatul Chinei. Internaţionalul român a fost om de bază pentru Wuhan Three Towns, care, din postura de nou-promovată, a reuşit să câştige titlul de campioană.

Nicuşor Stanciu tocmai a cucerit titlul alături de Wuhan Three Towns, în China, şi a revenit în România, unde plănuieşte să îşi petreacă vacanţa.

Viitorul fotbalistului român este incert, după ce s-au interesat Slavia Praga şi CFR Cluj de el, dar mai ales în contextul situaţiei în care a ajuns fotbalul din China.

Nicuşor Stanciu, surprins la antrenamentele unei formaţii din România

Superliga chineză a luat sfîrşit înainte de final, mai multe etape fiind anuate din pricina Covid, iar mai toate starurile din afară au părăsit campionatul.

Anamaria Prodan a mai afirmat în trecut că Nicuşor Stanciu nu este ”legat” de Wuhan Three Towns, dar, momentan, nu a apărut nicio informaţie concretă.

Ce este clar însă este că internaţionalul român ţine la condiţia sa fizică, iar, revenit în ţară în vacanţă, nu îşi neglijează pregătirea.

Vineri, Stanciu a fost surprins la antrenamentele fostei sale echipe, Unirea Alba Iulia, care evoluează în prezent în eşalonul al treilea.

”Surpriză astăzi la antrenamentul Unirii!”

Clubul a dezvăluit că mijlocaşul a venit pe terenul pe care a debutat la seniori pentru a se pregăti alături de trupa ardeleană, spre surprinderea fotbaliştilor din Liga 3.

Surpriză astăzi la antrenamentul Unirii! Internaţionalul Nicolae Stanciu, cel mai bun produs al clubului nostru, a revenit astăzi în vestiarele şi pe terenul echipei la care a început fotbalul de performanţă.

Aflat în vacanţă acasă, în Alba Iulia, Nicuşor a ieşit împreună cu jucătorii Unirii la antrenament, arătându-ne, încă o dată, de ce a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 2022″, se arată în mesajul postat de Unirea Alba Iulia.

De când a plecat în China, au existat discuţii dacă Nicuşor Stanciu ar trebui să mai fie convocat la echipa naţională, în contextul în care deplasarea este o adevărată corvoadă, iar nivelul campionatului este foarte scăzut..

În ciuda cestor lucruri, în opinia experţilor, un fotbalist precum Stanciu nu are cum să lipsească dintr-o naţională precum a României.

Afla mai multe despre: nicuşor stanciu 

viewscnt
Articole similare