Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club puternic din Europa a recunoscut negocierile pentru transferul lui Stanciu! Tratative după titlul câştigat în China: "Jucătorul şi agentul au fost deschişi"

Un club puternic din Europa a recunoscut negocierile pentru transferul lui Stanciu! Tratative după titlul câştigat în China: "Jucătorul şi agentul au fost deschişi"

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu a sărbătorit titlul cucerit în China, iar în ultima perioadă i s-a oferit şansa revenirii în Europa, la un club important. La negocieri, Wuhan Three Town a anunţat pretenţiile pentru unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

Un club important din Europa a negociat transferul lui Nicolae Stanciu

Tricolorul şi-a demonstrat valoarea şi în China, acolo unde a fost "motorul" echipei. Nicolae Stanciu a cucerit titlul cu nou-promovata Wuhan Three Towns, pentru care a evoluat în 27 de partide dintre cele 34 de etape şi a reuşit 10 goluri şi 12 pase decisive.

Cu misiunea îndeplinită în China, unde mai are contract până în 2024, lui Nicolae Stanciu i s-a oferit şansa revenirii în Europa. 

Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, clubul de la care a plecat în Asia, a recunoscut că Nicolae Stanciu a rămas o prioritate pentru el. 

Fosta campioană a Cehiei a deschis negocierile pentru mijlocaşul de 29 de ani, dar Wuhan Three Towns a avut pretenţii exagerate şi transferul a picat. 

"Nico a fost pe primul loc pentru mine, clubul s-a străduit mult pentru el. Atât jucătorul, cât şi agentul au fost deschişi să discute despre revenire, dar problema este că clubul chinez a avut pretenţii umflate. 

Din câte ştiu eu, conducerea a făcut tot posibilul, dar din punct de vedere economic pur şi simplu este încă nerealist", a declarat antrenorul Slaviei Praga, Jindřich Trpišovský, conform Ruik.cz, care citează Sport.cz.

Nicolae Stanciu a jucat pentru Slavia Praga între 2019-2021, a câştigat două titluri în Cehia şi a fost titular pentru echipa din capitală atât în Champions League, dar şi până în sferturile de finală ale Europa League. 

"Cu siguranţă a fost unul dintre cele mai dificile sezoane din cariera mea. Sper să fie o bucurie şi pentru suporterii români. Să câştigi campionatul în afara ţării e mereu un moment de mare mândrie şi totdeauna m-am gândit, atât în Belgia, în Cehia, cât şi acum, la români. Dacă performanţa asta aduce puţină bucurie, sunt cel mai fericit!", a spus Nicolae Stanciu, imediat după ce a cucerit titlul în China. 

De asemenea, au apărut informaţii conform cărora Nicolae Stanciu este dorit şi de un club puternic din Turcia

Afla mai multe despre: nicolae stanciunicolae stanciu transfernicolae stanciu chinanicolae stanciu slavia praga 

viewscnt
Articole similare