Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce planuri are Stanciu după ce a câştigat titlul cu Wuhan Three Towns în China: ”Am simţit că putem să facem istorie!”

Ce planuri are Stanciu după ce a câştigat titlul cu Wuhan Three Towns în China: ”Am simţit că putem să facem istorie!”

Stranieri

Comentarii

Wuhan Three Towns a devenit campioană în China. La această performanţă a contribuit din plin şi Nicolae Stanciu, care a făcut un sezon foarte bun.

Nicolae Stanciu a ajuns la Wuhan Three Towns în luna martie a acestui an. Gruparea chineză a plătit patru milioane de euro celor de la Slavia Praga pentru a obţine serviciile mijlocaşului în vârstă de 29 de ani.

Wuhan Three Towns a câştigat titlul chiar la sezonul de debut în prima ligă chineză, o performanţă extraordinară, ce a venit după ce meciul din ultima etapă a fost anulat.

La titlul istoric cucerit de formaţia din Wuhan a contribuit din plin şi Nicolae Stanciu, fapt confirmat de cifrele sale. Acesta a evoluat în 27 de partide din cele 34 de etape şi a reuşit să livreze zece goluri şi 12 pase decisive.

În total, a avut 22 de contribuţii ofensive, fiind al doilea jucător din acest punct de vedere din lotul lui Wuhan.

Stanciu a vorbit după ce a reuşit marea performanţă în China. El susţine că a simţit că va câştiga titlul chiar de pe la jumătatea campionatului. 

”Am simţit că putem să facem istorie!”

”E, într-adevăr, o performanţă incredibilă, pentru un club fondat în 2016, cu promovări succesive. Am sosit în acest an şi am dat totul pentru acest obiectiv în care am crezut. Cu siguranţă a fost unul dintre cele mai dificile sezoane din cariera mea

Pe la jumătate ediţiei, când eram deja singura echipă neînvinsă din campionat, am simţit că e cu adevărat posibil, că depinde doar de noi. Am simţit că putem să facem istorie pentru oraşul acesta, Wuhan, căci e şi primul titlu de campioană a Chinei pentru Wuhan, de când există acest format.

Sper să fie o bucurie şi pentru suporterii români. Să câştigi campionatul în afara ţării e mereu un moment de mare mândrie şi totdeauna m-am gândit, atât în Belgia, în Cehia, cât şi acum, la români. Dacă performanţa asta aduce puţină bucurie, sunt cel mai fericit! Îmi doresc multă sănătate pentru toţi românii şi un 2023 cât mai bun!”, a declarat Nicolae Stanciu, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: stanciu-china-wuhan 

viewscnt
Articole similare