Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cine se repede să îi dea sancţiuni e mai prost ca el”. Singurul om care a putut să îi ia apărarea lui Lazăr după gestul său şocant: ”E ingenios, e genial”

”Cine se repede să îi dea sancţiuni e mai prost ca el”. Singurul om care a putut să îi ia apărarea lui Lazăr după gestul său şocant: ”E ingenios, e genial”

Fotbal intern

Comentarii

Vali Lazăr (33 de ani) şi-a atras critici din întreg fotbalul românesc, după gestul şocant făcut la meciul amical cu Dinamo. Atunci, noul jucător al lui CS Pauleşti a aruncat cu două perechi de chiolţi de dame către fostul său antrenor, după ce plecase din Ştefan cel Mare în urma unui conflict cu acesta.

Vali Lazăr s-a întors la Dinamo în vara trecută, după retrogradarea echipei în Liga 2, însă nu a avut parte de revenirea dorită, fiind nevoit să plece iar de la club după doar câteva luni.

Exclus iniţial din lot de Ovidiu Burcă, antrenorul i-a transmis apoi fotbalistului că nu se va mai baza pe el, iar decizia aceasta a fost picătura care a umplut paharul pentru Lazăr.

”Ăştia care se reped să dea sancţiuni sunt mai proşti decât el”

Deranjat de tratamentul la care a fost supus la Dinamo, jucătorul de 33 de ani a plecat în Liga 3, la CS Pauleşti, iar la începutul acestui an a avut ”şansa” de a îşi întâlni fosta echipă într-un amical.

Astfel că Vali Lazăr s-a decis să profite şi să facă un gest sfidător la adresa fostului său antrenor. Jucătorul a reuşit să aducă două perechi de chiloţi pe gazon, pe care, cu prima ocazie, le-a aruncat spre Burcă.

Comportamentul său a fost criticat dur în întreg fotbalul românesc, inclusiv cei de la CS Pauleşti luând decizia de a îl amenda pe acesta şi de a îi rezilia contractul de antrenor la juniori.

Singurul om care îi ia apărarea - cine altcineva ar fi putut? - este chiar Dumitru Dragomir, care susţine că gestul său a fost luat prea în serioe şi nu a fost ”apreciat”.

Singurul om care a putut să îi ia apărarea lui Lazăr după gestul său şocant

E uşor să condamni. Dar, nu e de lăudat gestul. Faptul că a avut curajul să vină cu chiloţi de damă… e ingenios! E genial. Uite, a ieşit în evidenţă cu ceva la care nu m-aş fi gândit niciodată.

Toată lumea comentează chestia asta. Erau coloraţi chiloţii, nu? (n.r. râde). Eu n-aş face caz mare din treaba asta. Ăştia care se reped repede să dea sancţiuni sunt mămăligi. Sunt mai proşti decât el.

Ce a făcut? I-a dat cu o piatră în cap? Ăia nici nu au văzut chiloţi d-ăştia până acum. Cum să-l dai afară pentru asta? Din contră, îi dai o ţuică la Păuleşti că a avut o idee pe care nu a avut-o nimeni”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: vali lazăr 

viewscnt
Articole similare