Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stefanos Tsitsipas, în premieră în finala turneului Australian Open! Victorie muncită a grecului împotriva lui Karen Khachanov

Stefanos Tsitsipas, în premieră în finala turneului Australian Open! Victorie muncită a grecului împotriva lui Karen Khachanov

Tenis

Comentarii

Pentru prima dată în carieră, Stefanos Tsitsipas (24 de ani) va disputa finala de la Australian Open.

Stefanos Tsitsipas, în premieră în finala turneului Australian Open

Grecul Stefanos Tsitsipas, locul 4 ATP şi favorit 3, s-a calificat, vineri, pentru prima dată în finala turneului de grand slam Australian Open.

Tsitsipas l-a învins în semifinale pe rusul Karen Khachanov (locul 20 ATP şi favorit 18), scor 7-6 (2), 6-4, 6-7 (6), 6-3, în trei ore şi 21 de minute.

Stefanos Tsitsipas nu a mai ajuns până acum în finala Australian Open. El a mai jucat în semifinale la Australian Open în 2019 (înfrângere în faţa lui Rafael Nadal), 2021 (înfrângere în faţa lui Daniil Medvedev) şi 2022 ((înfrângere în faţa lui Daniil Medvedev).

În 2021, el a ajuns până în finală la alt grand slam, French Open, însă a fost învins de Novak Djokovici.

În a doua semifinală de la Melbourne se întâlnesc sârbul Novak Djokovic, numărul 5 mondial şi cap de serie 4, şi americanul Tommy Paul, locul 35 ATP. Novak Djokovic a câştigat de nouă ori Australian Open, în timp ce Tommy Paul este în premieră în semifinalele unui grand slam.

Afla mai multe despre: tsitsipas 

viewscnt
Articole similare