Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de ultimă oră pentru Bauza: ”Nu s-au terminat discuţiile, aşteptăm”. Mititelu a dezvăluit şi ce se întâmplă cu Duarte: ”Ar fi vrut să plece”

Ofertă de ultimă oră pentru Bauza: ”Nu s-au terminat discuţiile, aşteptăm”. Mititelu a dezvăluit şi ce se întâmplă cu Duarte: ”Ar fi vrut să plece”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a oferit ultimele detalii despre două dintre transferurile de care se tem fanii lui FC U Craiova. După ce au apărut zvonuri în legătură cu plecările lui Juan Bauza (26 de ani) şi Andre Duarte (25 de ani), patronul clubului oltean a dezvăluit ce se întâmplă cu aceştia.

Deşi nu a dat acelaşi randament în acest sezon, ba chiar s-a remarcat din motive negative, Juan Bauza a rămas jucătorul de la FC U Craiova care atrage cel mai mult interes.

Pe lângă Becali, argentinianul are admiratori şi din ţările arabe, iar aceştia ar fi interesaţi să îl aducă în Golf, deşi nu par să aibă şanse momentan.

”Avem o propunere”

Adrian Mititelu a dezvăluit că formaţia interesată făcuse o ofertă de împrumut, care nu a fost pe placul său, astfel că, probabil până în vară, Bauza va rămâne în Bănie.

De cealaltă parte, Andre Duarte, fotbalistul de bază de la FC U Craiova, al cărui impresar ar fi încercat să îl transfere ”cu forţa” în Polonia, va continua la Craiova.

Mititelu a afirmat că a rezolvat neînţelegerile cu acesta şi că fundaşul portughez are contract până în 2024, aşa cum anunţase anterior.

Adrian Mititelu, ultimele detalii despre situaţiile lui Juan Bauza şi Andre Duarte

Bauza e pasăre rară. Nu aţi văzut cum mângâie mingea? Avem o propunere pentru el din afara ţării, noi am făcut o contrapropunere, dar e puţin probabil să se facă.

Este acelaşi club care a întrebat de el şi astă-vară, dar faptul că nu a jucat foarte multe meciuri a diminuat din interesul lor. Au făcut totuşi o propunere de împrumut cu opţiune de cumpărare la vară, dar nu ne convine.

Nu s-au terminat discuţiile, aşteptăm să vedem ce zic de contrapropunerea noastră, dar cel mai probabil nu se va face. Aşteptăm până la vară.

Nu pot să vă spun mai multe, dar e un club din Golf. Dacă se face o să aflaţi cu toţii, dacă nu se face o să vă spun dumneavoastră de ce nu s-a făcut.

Duarte e cel mai bun fundaş al nostru, cum să plece? El ar fi vrut să plece, dar nu poate. Acum ne-am reglat problemele şi el a înţeles.

Are contract până în 2024. Eu îmi pun mari speranţe în el şi aş vrea să-şi prelungească înţelegerea la vară”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: fc u craiova 

viewscnt
Articole similare