Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cephas Malele s-a plâns de rasism şi de relaţia ”rece” cu Dan Petrescu, dar Neluţu Varga neagă orice conflict

Cephas Malele s-a plâns de rasism şi de relaţia ”rece” cu Dan Petrescu, dar Neluţu Varga neagă orice conflict

Fotbal

Comentarii

Cephas Malele (29 de ani) refuză să se mai prezinte la antrenamentele celor de la CFR Cluj şi are toate şansele să se întoarcă la clubul de care aparţine, Al-Tai.

Cephas Malele a fost dat dispărut de club, deoarece acesta a refuzat să se mai antreneze sub comanda lui Dan Petrescu. 

Atacantul elveţian a evoluat 70 de minute pentru CFR Cluj, joi, în returul cu Lazio (0-0), apoi a luat decizia că ar fi mai bine să părăsească cantonamentul.

Rasismul şi Dan Petrescu, simple pretexte?

Potrivit informaţiilor oferite de italienii de la ”Gazzetta dello Sport”, Malele s-ar fi plâns apropiaţilor de faptul că primeşte foarte multe mesaje rasiste din partea fanilor şi că nu mai suportă situaţia.

În acelaşi timp, acesta ar fi vorbit şi despre o relaţie ”foarte rece” cu antrenorul echipei, Dan Petrescu.

  • 28 de meciuri, 5 goluri şi 2 pase decisive a adunat Malele pentru CFR Cluj, în acest sezon, în toate competiţiile.

Neluţu Varga neagă informaţiile italienilor

Patronul celor de la CFR Cluj, Neluţu Varga, nu este de acord cu informaţiile oferite de italieni. Omul de afaceri a anunţat că Malele a plecat de la club cu acordul său, deoarece are mai multe probleme familiale.

În acelaşi timp, nu este exclus ca CFR Cluj să întrerupă împrumutul lui Cephas Malele de la Al-Tai, cu patru luni înainte de termen, iar atacantul să se întoarcă de pe acum la formaţia saudită, antrenată de Mirel Rădoi.

Băiatul ăsta nu a fugit de la nicio echipă şi nu s-a certat cu nimeni din club. Nu e nici accidentat. A venit la mine şi mi-a explicat situaţia lui. Are nişte mari probleme familiale, iar eu l-am lăsat să plece din Cluj.

A avut acordul meu, iar în următoarele zile vom decide ce vom face pe viitor în legătură cu contractul său. Noi îl avem împrumutat de la arabi, dar încă nu am decis nimic în legătură cu Malele”, a declarat Neluţu Varga pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: maleleal-taivargapetrescu 

viewscnt
Articole similare