Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare neaşteptată de la CFR Cluj! Atacantul lui Dan Petrescu dispare din lot. La ce echipă din străinătate va juca pentru restul sezonului

Plecare neaşteptată de la CFR Cluj! Atacantul lui Dan Petrescu dispare din lot. La ce echipă din străinătate va juca pentru restul sezonului

CFR Cluj

Comentarii

Dispar atacanţii centrali de la CFR Cluj! Imediat după victoria cu Petrolul Ploieşti, Dan Petrescu s-a arătat nemulţumit de situaţia lui Cephas Malele. Se pare că vârful va părăsi campioana Superligii.

Plecare anunţată din atacul lui CFR Cluj, imediat după victoria cu Petrolul Ploieşti

CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 5-2, echipa Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a XXVII-a din Superliga. Golurile au fost marcate de Deac (11), Birligea (49), Janga (66), Maglica (73) şi Boateng (80) pentru CFR Cluj, în timp ce pentru Petrolul au punctat Bratu (77) şi Purtic (82).

La final, Dan Petrescu a vorbit despre Petrolul Ploieşti - CFR Cluj 2-5 şi nu a dorit să ofere mai multe detalii despre Cephas Malele, dispărut din peisaj de o perioadă. 

"Malele e accidentat, dispărut. Adica accidentat. Nu ştiu, trebuie să întrebaţi conducerea. Conducerea trebuie să iasă şi să spună care e situaţia lui Malele", a declarat "Bursucul". 

Se pare că CFR Cluj se va baza, pentru restul sezonului, pe: Janga, Maglica, Bîrligea şi Yeboah. Malele pleacă de la CFR Cluj, iar din lot va dispărea lui Gabriel Debeljuh. 

Atacantul elveţian născut în Angola se va întoarce la echipa de care aparţine, Al-Tai, din Arabia Saudită. Malele era doar împrumutat la CFR Cluj. 

"Înţeleg că Malele nu va mai exista, pentru că va pleca de unde a venit, la Al-Tai", a anunţat moderatorul emisiunii Minutul 91, Dan Udrea. 

De la revenirea în Superligă, Malele a marcat de doar cinci ori şi a oferit două pase decisive în 28 de meciuri. 

La FC Argeş a avut cea mai bună formă, cu 18 goluri şi patru pase decisive, în 31 de meciuri.

Situaţia din fruntea clasamentului Superligii

În clasament, CFR Cluj ocupă locul 2, cu 56 de puncte, iar Petrolul este pe 8, cu 33 de puncte.

Lider în Superliga este Farul, cu 58 de puncte, iar FCSB este pe 3, cu 51 de puncte.

Locul 4 este ocupat de Rapid, cu 49 de puncte, urmat de Universitatea Craiova, cu 45 de puncte, şi de Sepsi, cu 41 de puncte.

Afla mai multe despre: cephas malelecfr clujpetrolul ploiesti cfr cluj 2-5dan petrescu 

viewscnt
Articole similare