Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următoarea schimbare de antrenor? Echipa n-a câştigat de 11 meciuri în Superligă: "Pe oameni nu-i pot păcăli aşa, ei au mirosit ceva"

Următoarea schimbare de antrenor? Echipa n-a câştigat de 11 meciuri în Superligă: "Pe oameni nu-i pot păcăli aşa, ei au mirosit ceva"

FC Argeș

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, l-a îndemnat pe Marius Croitoru să lase strategia cu "fotbalul-şampanie" şi să schimbe jocul lui FC Argeş. Tehnicianul e în pericol, după ce echipa n-a câştigat de 11 meciuri în Superligă.

Marius Croitoru, îndemnat să schimbe la FC Argeş: "Nu e rău să joci fotbal, dar trebuie să ai şi cu cine să joci"

FC Argeş a pierdut şi meciul cu FCSB, acasă, scor 1-2, şi e doar pe locul 14 în Superligă, cu 26 de puncte. Grav pentru Marius Croitoru e că n-a câştigat cu formaţia din Piteşti de 11 meciuri.

Ultima victorie datează din 30 octombrie, în deplasare cu UTA, scor 1-0, într-un meci în care arădenii au avut doi oameni eliminaţi. De atunci, FC Argeş a mai câştigat doar în Cupa României şi în amicale. 

Basarab Panduru crede că îngrijorarea de la FC Argeş e îndreptăţită, dar nu a ezitat să taxeze atitudinea conducerii pentru felul în care s-a debarasat de Andrei Prepeliţă, antrenor care a luat echipa din zona retrogradării şi a dus-o în play-off. 

"Într-o lună parcă vine el şi câştigă echipa cu 1-0 (n.r. - în deplasare cu UTA). După care nu mai câştigi niciun meci în campionat. Sunt cam multe meciuri. Cineva trebuie să explice oamenilor. Pe oameni nu-i pot păcăli aşa, ei au mirosit ceva. Să iasă cineva să explice. <<Domnule, l-am schimbat pe Prepeliţă şi am adus alt antrenor. Lucrurile nu au mers de data asta. Asta am făcut>>. 

Am avut impresia că mereu au avut ceva cu Prepeliţă. Nu doar atunci când pierdea, chiar şi atunci când ducea echipa în play-off. Orice făcea aveai ceva cu el. Nu ţi-a plăcut absolut deloc de el, iar acum situaţia e complicată. N-o văd bine pe Argeş. Pare că poate da oricând gol, dar pare că poate şi lua oricând, iar cu FCSB dacă lua cinci, şase goluri nu cred că era vreo problemă. 

Pe Croitoru l-am auzit odată şi spunea că nu contează unde sunt, că eu voi juca fotbal, fotbalul învinge. Ok, pot să-i dau dreptate aici. I-a ieşit la Botoşani, unde a fost un fel de manager. Aici a dat peste o altă societate, care-ţi aduce jucători pe care-i vrei şi nu-i vrei. Fotbalul e frumos să-l joci, dar dacă joci aşa lăbârţat s-ar putea să ai o problemă şi să iei câte patru, cinci. Fotbalul ăsta trebuie să-l ai cu cine să-l joci. Schimbă puţin! Eu cred că are capacitatea de a schimba jocul, construieşte de la 30 de metri, dă mingea pe Garita să o mai ţină în faţă. 

Parcă sunt prea multe, venind şi de la Craiova cu câteva meciuri şi acum cu deja 10-11 meciuri... Parcă s-au adunat prea multe şi tot merge în direcţia aia. Nu e rău să joci fotbal, dar trebuie să ai şi cu cine să joci", a declarat Basarab Panduru. 

Inclusiv Marius Bilaşco a tras o concluzie scurtă despre raportul dintre conducerea lui FC Argeş şi Andrei Prepeliţă

"Dacă tu dai cu piciorul unui antrenor care ţi-a adus performanţă, atunci meriţi să fii în situaţia asta", a spus oficialul campioanei Superligii, CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: marius croitorufc argesbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare