Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tensiuni la FC Argeş, înaintea partidei cu FCSB. Croitoru ar putea fi înlocuit cu un fost antrenor al ”roş-albaştrilor”

Tensiuni la FC Argeş, înaintea partidei cu FCSB. Croitoru ar putea fi înlocuit cu un fost antrenor al ”roş-albaştrilor”

Fotbal

Comentarii

FC Argeş nu a câştigat nicio partidă în Superligă, în 2023, iar conducătorii se gândesc serios la o posibilă înlocuire a tehnicianului Marius Croitoru.

Piteştenii sunt doar pe locul 13 în Superligă, cu 26 de puncte adunate în 26 de runde. În 2023, FC Argeş a înregistrat trei rezultate de egalitate şi două înfrângeri.

Meciurile lui FC Argeş în 2023:

  • Chindia - Argeş 1-1
  • Argeş - Botoşani 0-2
  • Hermannstadt - Argeş 1-1
  • Argeş - Farul 0-0
  • CFR Cluj - Argeş 3-1

Costel Gâlcă, în locul lui Marius Croitoru?

Potrivit informaţiilor oferite de prosport.ro, ”scaunul” lui Marius Croitoru se clatină serios, iar primul nume pentru înlocuirea acestuia a fost deja vehiculat.

Este vorba de ultimul antrenor care a reuşit să câştige titlul cu FCSB, în 2015 - Costel Gâlcă, rămas liber de contract după ultima experienţă avută în Arabia Saudită, la Al-Hazem.

  • Costel Gâlcă a evoluat la FC Argeş în perioada 1989-1991, înainte de a ajunge la FCSB.

În afara faptului că echipa se află în zona ”nisipurilor mişcătoare”, departe de ambiţiile conducerii, se pare că Marius Croitoru ar fi pierdut şi sprijinul jucătorilor prin deciziile sale.

”Vestiarul este divizat şi stă pe un butoi de pulbere. Sunt fotbalişti sosiţi pe salarii chiar mai mari decât cei cedaţi de club, cu o valoarea, însă, mai scăzută. Se plătesc şi câte 10.000 de euro la unii aduşi acum.

Atmosfera la unele antrenamente e foarte încărcată. Croitoru e numai cu vocea pe sus, iar favoritismele pe care le cultivă faţă de unii jucători au inflamat vestiarul”

Celor pe care nu-i înghite le spune că le găseşte el echipă ca să plece în următorul mercato. Au fost vreo două-trei situaţii în care jucătorii l-au înfruntat pe Croitoru şi s-a lăsat cu certuri destul de aprinse în cabină”, ar fi declarat unul dintre jucătorii argeşeni sursei citate, sub protecţia anonimatului.

Costel Gâlcă a mai fost dorit de FC Argeş

Aşadar, nu este exclus ca, în următoarea perioadă, Marius Croitoru să o părăsească pe FC Argeş, iar în locul său să vină Costel Gâlcă, cel care ar fi avut, deja, anumite contacte cu oficialii clubului din ”Trivale”.

Rămâne de văzut dacă conducerea argeşenilor va satisface toate pretenţiile contractuale pe care Costel Gâlcă le impune frecvent. În general, continuitate şi asigurarea unui mediu propice performanţei.

  • Costel Gâlcă a mai fost dorit la FC Argeş şi în sezonul trecut, după ce Andrei Prepeliţă a fost îndepărtat, dar fără succes.

 

Afla mai multe despre: fc argesfcsbcroitorugalca 

viewscnt
Articole similare