Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj a găsit o altă greşeală de arbitraj de care a profitat Rapid Bucureşti. Reacţia oficialului de la CFR Cluj | VIDEO EXCLUSIV

Cristi Balaj a găsit o altă greşeală de arbitraj de care a profitat Rapid Bucureşti. Reacţia oficialului de la CFR Cluj | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj, s-a arătat deranjat de greşelile de arbitraj care i-au fost favorabile Rapidului în acest sezon, mai ales cele din ultima perioadă. Iar cea mai recentă astfel de decizie a fost în partida câştigată de giuleşteni cu Chindia.

Rapid Bucureşti a învins-o pe Chindia Târgovişte, scor 2-0, în etapa a 27-a din Superligă, dar formaţia giuleşteană a avut parte de o decizie de arbitraj care a provocat controverse în fotbalul românesc.

Cristi Balaj a găsit o altă greşeală de arbitraj de care a profitat Rapid Bucureşti. Reacţia oficialului de la CFR Cluj | VIDEO EXCLUSIV

Concret, este vorba despre penalty-ul din care Dugandzic a deschis scorul în favoarea formaţiei pregătite de Adi Mutu.

În minutul 65, la o minge venită din banda stângă, Marko Dugandzic a apărut la finalizare şi a trimis mingea pe lângă poarta adversă, dar a fost contrat Jeremy Corinus, mijlocaşul Chindiei.

Imediat cum a simţit un contact la zona picioarelor, atacantul Rapidului s-a resimţit şi s-a prăbuşit pe gazon.

Centralul Andrei Chivulete a văzut contactul şi a arătat punctul cu var. Decizia a fost confirmată şi de sistemul VAR.

Dugandzic a executat fără emoţii lovitura de la 11 metri şi a marcat.

La doar două minute distanţă de la respectiva fază, Boldor a respins nefericit pentru el în propria poartă, astfel că aşa s-a stabilit scorul final al meciului respectiv, 2-0.

Tot în etapa a 27-a, CFR Cluj joacă în deplasare la Ploieşti, contra Petrolului, iar Cristi Balaj, prezent la stadionul ”Ilie Oană”, şi-a exprimat opinia asupra fazei în cauză.

Întrebat de reporterul Orange Sport cu privire la penalty-ul primit de Rapid, preşedintele clubului CFR Cluj a subliniat că acea decizie luată de Chivulete a fost una greşită.

”Greşit. Din păcate, VAR-ul nu e perfecţionat. Sper şi sunt convins că se lucrează şi se doreşte eliminarea greşelilor majore”, a declarat Balaj, pentru Orange Sport.

Nici Mihai Stoica nu a fost de acord cu penalty-ul primit de Rapid şi a comentat ironic decizia arbitrului Chivulete.

Datorită succesului obţinut împotriva Chindiei, Rapid a pus capăt unei serii de două meciuri fără victorie în campionat şi îşi menţine locul 4 în clasament.

CFR Cluj se află pe locul 2, în urma liderului Farul Constanţa, dar nu este prima dată când conducerea din Gruia taxează dur deciziile de arbitraj pro-Rapid.

Unele dintre ele au avut loc chiar şi în duelurile directe dintre cele două rivale vişinii.

Afla mai multe despre: cfr clujrapid 

viewscnt
Articole similare