Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele CFR-ului a contestat arbitrajul de la meciul din Cupa României: ”A reuşit să inventeze ceva!”

Preşedintele CFR-ului a contestat arbitrajul de la meciul din Cupa României: ”A reuşit să inventeze ceva!”

CFR Cluj

Comentarii

Au marcat Birligea ‘3 pentru CFR Cluj şi Roger ’64 (autogol) pentru Universitatea Cluj. După meci, preşedintele CFR-ului, Cristi Balaj, a comentat arbitrajul de la partida din Cupa României. 

Fostul arbitru internaţional consisderă că tuşierul partidei a semnalizat greşit la golul marcat de U Cluj în poarta CFR-ului. 

”Respectăm competiţia, aveam jucători pe care trebuia să îi vedem într-un meci oficial, iar Cupa era singura posibilitate. Au apărut nume noi, un rezultat de egalitate corect, după cum a decurs jocul.

Mitruţi a reuşit să inventeze ceva, dar nu aş vrea să comentez. La faza unde a ieşit gol. A reuşit să strice un arbitraj bun.

Nu aş vrea să comentez, a fost o atmosferă frumoasă, mă bucur că nu au existat incidente, felicit ambele galerii”, a spus Cristi Balaj, pentru ProSport.

În primele două partide, Farul a remizat în deplasare cu CSM Alexandria, scor 2-2, şi FC Rapid a învins în deplasare CSC Dumbrăviţa, scor 4-1.

Etapa a doua a grupei programează, la 9 noiembrie, meciurile FC Rapid – Farul, CSC Dumbrăviţa – CFR Cluj şi CSM Alexandria – Universitatea Cluj.

Afla mai multe despre: cfr-cupa româniei-cristi balaj 

viewscnt
Articole similare