Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nimeni nu ştie ce a păţit". Prin ce a trecut Andrea Compagno la FCSB înainte de victoria cu FC Argeş | EXCLUSIV

"Nimeni nu ştie ce a păţit". Prin ce a trecut Andrea Compagno la FCSB înainte de victoria cu FC Argeş | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno (26 de ani), al doilea marcator al Superligii, n-a impresionat în FC Argeş - FCSB, a ratat o ocazie mare, dar italianul a fost apărat de Mihai Stoica.

Ce s-a întâmplat cu Andrea Compagno înainte de FC Argeş - FCSB

Italianul venit de la U Craiova 1948 şi-a câştigat locul de titular la FCSB în faţa lui Billel Omrani. În acest sezon al Superligii, Andrea Compagno a ajuns la 14 goluri, cu două mai puţine decât rapidistul Marko Dugandzic, dar în ultima perioadă s-a confruntat cu mai multe probleme medicale. 

Fotalistul ales de Mihai Pintilii în centrul atacului, pentru FC Argeş - FCSB 1-2, în Superligă, încearcă să-şi recapete forma, iar el a fost protagonistul unei ratări uriaşe cu piteştenii, atunci când a rămas singur cu Straton. 

În schimb, Mihai Stoica i-a luat apărarea şi a transmis că Andrea Compagno a fost incert, cu câteva zile înainte de meciul cu echipa lui Marius Croitoru. 

"După Şut, Compagno a fost cel mai bun jucător. Nimeni nu ştie ce a păţit în săptămâna premergătoare meciului. A fost accidentat, i s-au făcut procedee, marţi i s-a făcut un procedeu care i-a produs microrputuri şi s-a pus problema să nu joace. Vineri nu s-a putut antrena, iar de vineri a făcut tratament cu infraroşu, a făcut orice ca să joace. 

A alergat 12 kilometri. Până şi la primul gol îi ia faţa primului apărător. A făcut un joc de excpeţie. Da, ratarea aia se vede urât",  a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: andrea compagnofc arges fcsbfcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare