Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Noi avem o mare problemă”. Motivul pentru care Omrani nu a jucat deloc cu FC Argeş: ”Îşi aşteaptă şansa” | EXCLUSIV

”Noi avem o mare problemă”. Motivul pentru care Omrani nu a jucat deloc cu FC Argeş: ”Îşi aşteaptă şansa” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) a comentat situaţia lui Billel Omrani (29 de ani), fotbalist care nu a intrat deloc pe teren în meciul FCSB-ului de la Piteşti. În schimb, Andrea Compagno (26 de ani) a evoluat pe toate durata partidei.

FCSB s-a impus, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Argeş, în etapa cu numărul 27 a Superligii.

Pentru FCSB au marcat Şut (48) şi Sorescu (54), în timp ce pentru formaţia din Trivale a punctat Koubemba (63).

Billel Omrani, unul dintre fotbaliştii de top din lotul vicecampioanei, nu a prins nici măcar un minut pe terenul din Trivale.

Schimbările roş-albaştrilor în meciul cu FC Argeş au fost următoarele. Vali Creţu, Ovidiu Popescu şi Iulian Cristea au intrat în locul lui Malcom Edjouma, Florinel Coman şi Octavian Popescu.

În schimb, concurentul teoretic al lui Omrani pe post, Andrea Compango, revenit în echipă după ce a lipsit cu Universitatea Craiova, a fost pe teren toate cele 90 de minute.

”Noi avem o mare problemă”. Motivul pentru care Omrani nu a jucat deloc cu FC Argeş: ”Îşi aşteaptă şansa” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a fost invitat în studioul Orange Sport şi, pe lângă alte subiecte abordate, a vorbit şi despre faptul că Billel Omrani n-a intrat deloc în partida cu FC Argeş.

”Unele şanse le-a fructificat, nu doar anul trecut, ci şi în 2023, cu Hermannstadt. Motivul e că Andrea (n.r. Compagno) a dus bine meciul şi noi avem o mare problemă când iese Compagno din teren.

Centrul de greutate se mută spre poarta noastră, iar noi nu avem nevoie de aşa ceva. Avem emoţii şi când facem schimbări spre finalul meciului. 

(n.r. care este statutul lui Omrani la FCSB) Omrani e jucător la FCSB, se antrenează şi îşi aşteaptă şansa. Vor fi multe meciuri importante, când ai nevoie să faci schimbare ofensivă, că nu funcţionează bine echipa.

Momentan funcţionează bine echipa, cu Compagno. Dar atâta timp cât te aperi bine cu un atacant de gabaritul lui Compagno, nu aveam de ce să riscăm (n.r. să îl scoată).

Ce ar putea să facă Omrani? Se antrenează foarte bine. Nu avem probleme”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Statistică necruţătoare de meciuri întregi ale lui Billel Omrani la FCSB

Omrani a jucat 15 meciuri în tricoul FCSB-ului, acumulând 543 de minute, echivalentul a doar şase partide cap-coadă, adică un număr foarte mic ţinând cont de cât a insistat Gigi Becali pentru aducerea internaţionalului algerian. Acesta a reuşit două goluri şi două pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsbomrani 

viewscnt
Articole similare