Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a decis cine va sta pe banca FCSB-ului în locul lui Mihai Pintilii, suspendat patru etape

S-a decis cine va sta pe banca FCSB-ului în locul lui Mihai Pintilii, suspendat patru etape

Fotbal

Comentarii

Mihai Pintilii a fost suspendat de către Comisia de Disciplină a FRF pentru patru etape, după sesizarea făcută de Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori din România.

Mihai Pintilii (38 de ani) a devenit ”principal” la FCSB după despărţirea roş-albaştrilor de Nicolae Dică (42 de ani). Totuşi, în acte, antrenor principal la FCSB este Leo Strizu (55 de ani), deoarece Pintilii nu deţine licenţă de antrenor.

Acest lucru a fost reclamat de către Lucian Burchel la Comisii, iar suspendarea a fost una destul de drastică: patru etape!

Mihai Stoica, pe bancă, în locul lui Mihai Pintilii

Aşadar, cum Mihai Pintilii nu va putea sta pe bancă în următoarele etape, locul său va fi ocupat de managerul general al clubului Mihai Stoica, anunţă gsp.ro.

Mihai Stoica va avea acelaşi statut precum Mihai Pintilii, delegat, şi nu va putea da indicaţii către jucători. De acest lucru se va ocupa ”principalul” din acte, Leo Strizu.

  • Mihai Pintilii nu va avea voie la vestiare, înainte, în pauză şi după terminarea partidelor.

În ultima perioadă, cel puţin la meciurile de pe Arena Naţională, MM Stoica nu a mai luat loc pe banca de rezerve, ci a preferat să rămână undeva în gura tunelului, între cele două bănci.

Prima partidă cu Mihai Pintilii suspendat şi cu Mihai Stoica înapoi pe bancă este disputa cu Petrolul, programată joi, 2 martie, de ora ora 20:00, în etapa a 28-a din Superligă.

  • Partida FCSB - Petrolul va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Mihai Stoica şi-ar dori să se reprofileze

Mihai Stoica a declarat că, la un moment dat, într-un viitor nu foarte îndepărtat, va dori să pună capăt carierei de manager sportiv şi să se reprofileze.

"În 1992 am început această meserie (n.r. - conducător de club). Am obosit şi e clar că mulţi ani nu mai stau în calitatea de conducător de club, am alte priorităţi şi cariera mea pe care vreau s-o urmez de acum e în televiziune. Nu mă lasă Rotaru în televiziune? E ireal că se întâmplă asta în 2023", a declarat managerul general al FCSB, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: frfburchelpintiliistoica 

viewscnt
Articole similare