Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica şi-a ales următorul loc de muncă, departe de FCSB: "Am obosit şi e clar că mulţi ani nu mai stau conducător de club" | EXCLUSIV

MM Stoica şi-a ales următorul loc de muncă, departe de FCSB: "Am obosit şi e clar că mulţi ani nu mai stau conducător de club" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că şi-ar dori să urmeze o carieră în televiziune. Din noiembrie 2021, MM este expert Orange Sport şi ia în calcul ca în câţiva ani să fie exclusiv analist sportiv.

Mihai Stoica se gândeşte să urmeze o carieră în televiziune

După trei decenii în care a activat în conducerilor unor cluburi de fotbal precum Oţelul Galaţi, Unirea Urziceni sau FCSB, Mihai Stoica a anunţat că la un moment dat va pune punct aventurii sale în fotbal, o carieră cu care se mândreşte. 

Mihai Stoica are prezenţe în Champions League cu FCSB şi Unirea Urziceni, trei calificări consecutive în ”primăvara europeană” şi titluri naţionale obţinute din postura de conducător de club. De asemenea, a fost desemnat de mai multe ori ”cel mai bun conducător de club” şi are numeroase apariţii, de-a lungul timpului, ca analist în mai multe talk-show-uri fotbalistice la posturile tv din România.

De altfel, în viitor el se gândeşte să se axeze strict pe rolul de analist sportiv. El şi-a motivat decizia prin "priorităţile" pe care le are, dar şi prin faptul că a "obosit" după trei decenii în fotbal. 

"În 1992 am început această meserie (n.r. - conducător de club). Am obosit şi e clar că mulţi ani nu mai stau în calitatea de conducător de club, am alte priorităţi şi cariera mea pe care vreau s-o urmez de acum e în televiziune. Nu mă lasă Rotaru în televiziune? E ireal că se întâmplă asta în 2023", a declarat managerul general al FCSB.

În ultima parte a declaraţiei, MM Stoica s-a arătat revoltat de Mihai Rotaru, care a susţinut că oficialul FCSB nu ar trebui să ocupe şi postul de analist la Orange Sport, în paralel cu cel de la FCSB. 

"Ce efecte poate produce o discuţie în studio cu alta care va fi preluată de pe telefon? Pentru mine e o chestie clară. E un complex al unei persoane şi o aversiune la adresa altei persoane, m-am convins acum. Nu-i place prezenţa mea, habar nu am. Pierde mult timp urmărind emisiunile", a spus, printre altele, oficialul FCSB, Mihai Stoica

 

Afla mai multe despre: mihai stoicamihai stoica analist sportivmihai stoica orange sport,  

viewscnt
Articole similare