Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Universitatea Craiova, desemnat omul meciului de MM Stoica după derby: ”Cel mai bun de pe teren” | EXCLUSIV

Un jucător de la Universitatea Craiova, desemnat omul meciului de MM Stoica după derby: ”Cel mai bun de pe teren” | EXCLUSIV
Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport la o zi după remiza din derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova, MM Stoica a vorbit despre confruntarea dintre cele două şi l-a desemnat omul meciului pe un fotbalist al formaţiei oltene, anume pe portarul Laurenţiu Popescu (26 de ani).

Duminică seara, FCSB a primit vizita Universităţii Craiova, în meciul cap de afiş al etapei cu numărul 26 al Superligii. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Vicecampioana a reuşit să deschidă scorul în minutul 2, după ce ratase o ocazie imensă şi în primul minut, şi a condus pe tot parcursul jocului, până în prelungiri.

”Cel mai bun jucător de pe teren a fost Laurenţiu Popescu”

Atunci, pe fondul unei greşeli a lui Ştefan Târnovanu, Elvir Koljic a reuşit să restabilească egalitate şi să îi obţină lui Eugen Neagoe primul punct în deplasare după revenirea în Bănie.

Invitat în studioul Orange Sport în ziua din urma remizei obţinute de FCSB, MM Stoica a analizat confruntarea cu formaţia olteană şi a făcut o sugestie interesantă.

Managerul general al vicecampioanei i-a ”uitat” pe toţi jucătorii echipei sale şi l-a desemnat pe portarul echipei adverse, Laurenţiu Popescu, omul meciului.

Prin această afirmaţie, MM Stoica a încercat să sugereze că doar un goalkeeper în mare formă a reuşit să o prevină pe FCSB din a obţine victoria dorită.

Un jucător de la Universitatea Craiova, desemnat omul meciului de MM Stoica după derby

În opinia mea, cel mai bun jucător de pe teren a fost Laurenţiu Popescu. A avut o intevenţie extraordinară la prima fază a meciului, la a doua fază, iar o intervenţie excepţională.

La Coman, o intervenţie foarte bună, la Cordea, o intervenţie foarte bună. A avut treabă multă”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Ajuns la Universitatea Craiova în 2015, pe când avea doar 18 ani, de la academia Gică Popescu, Laurenţiu Popescu nu a primit cu adevărat vreo şansă în Bănie până în acest sezon.

Cu excepţia unor meciuri în play-out în 2016 şi câtorva apariţii în Cupa României, Popescu nu a prins minute pe teren pentru Craiova, ci a stat mai mult pe bancă.

Împrumutat la Pandurii, Poli Iaşi şi FC Braşov de-a lungul anilor, acum a venit şansa portarului de 26 de ani să se impună în Bănie.

 

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare