Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Arlauskis, oficial OUT de la U Craiova!

ULTIMA ORĂ | Arlauskis, oficial OUT de la U Craiova!
Comentarii

Giedrius Arlauskis (35 de ani) a plecat de la U Craiova. Clubul oltean a anunţat oficial, joi, despărţirea de portarul lituanian.

Gestul făcut de Giedrius Arlauskis în meciul Farul - U Craiova 2-1, când a provocat un penalty după ce l-a lovit intenţionat pe Mihai Popescu şi l-a doborât în careu, i-a adus sfârşitul fotbalistic în Bănie. Oltenii i-au spus "adio" lui Arlauskis.

ULTIMA ORĂ | Arlauskis, oficial OUT de la U Craiova!

Printr-un comunicat oficial, joi, U Craiova a anunţat despărţirea de Gierdius Arlauskis, portarul sosit în Bănie în urmă cu doar câteva luni.

"Mulţumim, Giedrius Arlauskis! Clubul Universitatea Craiova s-a despărţit de goalkeeperul Giedrius Arlauskis. Mult succes!", se arată într-un mesaj postat de olteni pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Giedrius Arlauskis a strâns şapte meciuri pentru U Craiova în toate competiţiile, timp în care a încasat tot atâtea goluri.

Arlauskis a comis un penalty cum rar de vede. Şi-a pierdut capul şi a făcut un gest stupid în Farul - U Craiova

Titularul din poartă al U Craiova, Giedrius Arlauskis (35 de ani), a comis un fault cum rar se vede în meciul de pe terenul Farului Constanţa.  În minutul 32, Giedrius Arlauskis, multiplu campion al României, şi-a pierdut cumpătul şi ar putea fi pedepsit drastic pentru ce a făcut.

Aflat în controlul mingii, portarul a alergat spre exteriorul careului pentru a degaja, moment în care l-a văzut pe Popescu, care prin prezenţa sa a încercat să-l incomodeze.

Lituanianul a făcut un gest stupid şi i-a pus piedică adversarului său. Faza a fost atât de bizară încât centralul Chivulete nu a remarcat faza şi a fost nevoie de intervenţia VAR pentru a dicta penalty.

Afla mai multe despre: giedrius arlauskisu craiovaoficialplecare 

viewscnt
Articole similare