Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce nu s-a văzut după înlocuirea lui Tavi Popescu! Reacţie aprigă după ce a prins doar o oră de joc. MM Stoica s-a dus imediat la el | VIDEO EXCLUSIV

Ce nu s-a văzut după înlocuirea lui Tavi Popescu! Reacţie aprigă după ce a prins doar o oră de joc. MM Stoica s-a dus imediat la el | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Folosit pe postul de inter în derby-ul cu Universitatea Craiova, pentru a i se face loc în formula de start lui Florinel Coman (24 de ani), Tavi Popescu (20 de ani) nu a dat randamentul dorit şi a fost înlocuit în minutul 64.

FCSB a fost la un pas de a obţine o victorie foarte importantă împotriva Universităţii Craiova, dar, la fel ca în duelul cu Farul, şi-a bătut joc de propria muncă în ultimele minute.

Singura consolare pentru roş-albaştri ar fi că, spre deosebire de partida împotriva echipei pregătite de ”Rege”, măcar nu au fost învinşi de olteni.

Ce nu s-a văzut după înlocuirea lui Tavi Popescu

Andrei Ivan a irosit o şansă incredibilă după ce Universitatea egalase deja, dar, în cele din urmă, formaţia pregătită de Eugen Neagoe nu se poate declara nemulţumită cu un punct.

Mutat la centrul terenului pentru a îi face loc lui Florinel Coman în flancul stâng, Tavi Popescu a prins doar 64 de minute pe gazon, înainte de a fi înlocuit.

Jucătorul de 20 de ani nu a reuşit să influenţeze jocului la fel ca de obicei, iar Basarab Panduru a explicat că acesta are o ”mare problemă” atunci când este folosit pe postul de inter.

Chiar Tavi Popescu recunoscuse, într-un interviu pentru Orange Sport, că se simte mult mai confortabil în flancul stâng, mai degrabă decât în centru.

Reacţie aprigă după ce a prins doar o oră de joc în derby

Iar aceste ”mutări” din flanc în centru şi înapoi îl afectează vizibil pe jucător. Schimbarea din meciul cu Universitatea Craiova nu i-a picat deloc bine, iar aceasta s-a datorat în mare parte faptului că nu a fost folosit pe postul său.

Pe transmiunea TV, reacţia lui Tavi Popescu după înlocuire nu este evidentă. Însă, în imaginile pe care vi le prezintă Orange Sport în exclusivitate, se vede cum fotbalistul de la FCSB se îndreaptă spre vestiar, după ce bate palma cu cei din staff, deşi ar fi trebuit să se aşeze pe bancă.

MM Stoica a fost cel care l-a întâmpinat pe Popescu în momentul schimbării, rostindu-i câteva cuvinte, înainte de a îl aştepta pe acesta şi a îl însoţi la vestiar.

Afla mai multe despre: tavi popescu 

viewscnt
Articole similare