Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Are o mare problemă”. Detaliul remarcat de Panduru la Tavi Popescu în timpul meciului cu Universitatea Craiova: ”Nu poate” | VIDEO EXCLUSIV

”Are o mare problemă”. Detaliul remarcat de Panduru la Tavi Popescu în timpul meciului cu Universitatea Craiova: ”Nu poate” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Şters în meciul cu Universitatea Craiova şi înlocuit în minutul 64, Tavi Popescu (20 de ani) a avut o ”mare problemă” împotriva oltenilor, în opinia lui Basarab Panduru, din pricina poziţiei în care a fost forţat să joace de decidenţii de la FCSB.

În urma prestaţiilor bune reuşite de Florinel Coman în acest an, Tavi Popescu a devenit ”victima” coechipierului său, fiind mutat de pe postul său pentru a i se face loc lui ”Mbappe de România”.

”În momentul în care îl bagi inter, cred că are o mare problemă”

La meciul cu Universitatea Craiova, jucătorul de 20 de ani a fost utilizat de vicecampioană pe poziţia de inter, dar nu a dat randamentul dorit şi a fost înlocuit în minutul 64.

În opinia lui Basarab Panduru, Popescu are ”o mare problemă” atunci când este folosit la mijlocul terenului, întrucât nu excelează din punct de vedere defensiv.

Expertul Orange Sport a explicat că orice echipă care ar avea nevoie de un inter l-ar alege, de la FCSB, pe Malcom Edjouma în faţa lui Tavi Popescu, fără să stea pe gânduri.

Detaliul remarcat de Panduru la Tavi Popescu în timpul meciului cu Universitatea Craiova

La Tavi Popescu... da (n.r. este înlocuit la momentul potrivit), iese prin minutul 64, totuşi prea devreme, dar nu face un joc bun.

Şi întrebarea este: dacă azi veneai la meci şi trebuia să dai două milioane pe Edjouma sau 29 de milioane pe Tavi Popescu, pe cine ai fi luat inter?

L-ai fi luat pe Edjouma, probabil, fără să mai stai pe gânduri. Deci eu cred că, în momentul în care îl bagi '10', multă lume îl vede, dar nici nu e '10', e inter, da?

În momentul în care îl bagi inter, cred că are o mare problemă. În primul rând, ia un cartonaş galben pentru că trebuie să fugă după cineva, deja în terenul lui, ceea ce el nu face în banda stângă.

Sau dacă face în banda stângă, e ajutat de Radunovic, vine lângă Radunovic, e mult mai lejer pentru el. Nu cred că poate să facă lucrurile astea, l-ai scos de tot din joc”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: tavi popescu 

viewscnt
Articole similare