Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru nu l-a menajat deloc pe Malcom Edjouma: ”A fost purtător ilegal de tricou!”

Mihai Rotaru nu l-a menajat deloc pe Malcom Edjouma: ”A fost purtător ilegal de tricou!”

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a scos un punct in extremis, duminică seară, pe Arena Naţională în partida contra celor de la FCSB, scor 1-1, într-un duel din etapa a 26-a din Superligă.

  • ”Roş-albaştrii” au deschis scorul în minutul 2, prin Malcom Edjouma, însă oltenii au dat lovitura pe final, prin Elvir Koljic, în minutul 90+1, după o gravă greşeală a lui Ştefan Târnovanu.

Mihai Rotaru nu l-a uitat pe Malcom Edjouma: ”Nu avea ce căuta în teren”

La finalul partidei, finanţatorul oltenilor, Mihai Rotaru, s-a declarat mulţumit de rezultat, dar simte că echipa sa ar fi putut obţine mai mult din acest duel.

În schimb, nu l-a iertat pe Malcom Edjouma, fotbalist care, în opinia multor specialişti, ar fi meritat să fie eliminat în ultima trecută, contra celor de la FC Voluntari, după o intrare ”criminală” asupra lui Igor Armaş. Nu s-a întâmplat acest lucru, iar duminică seară a înscris în poarta Universităţii Craiova.

Mihai Rotaru, după remiza cu FCSB: ”Voiam mai mult”

Mihai Rotaru l-a caracterizat pe mijlocaşul francez ca fiind un ”purtător ilegal de tricou” la meciul contra echipei sale şi consideră că acesta nu avea ce să caute în teren la acest joc, după gestul incalificabil din meciul cu Voluntari.

Sentimentul e plăcut, când dai gol în minutul 90, dar voiam mai mult. Chiar credeam că vom câştiga acest meci. Am mai avut o ocazie, prin Ivan, puteam să câştigăm. Ne-am bucurat cu toţii, suntem răguşiţi. Când egalezi în minutul 90, senzaţia este aparte.

Sperăm să câştigăm meciul cu 3-0 la “masa verde”. Am contestat dreptul de joc al lui Edjouma. Aşteptăm să vedem ce hotărăşte domnul Vassaras. Am glumit! Dar Edjouma a fost purtător ilegal de tricou aseară, nu avea ce căuta acolo.

Am văzut că se vorbea despre nedreptatea în formă pură de aseară. Dar nedreptatea era dacă Ndong ar fi fost eliminat. Ar fi fost o greşeală uriaşă de arbitraj şi nu cred că VAR-ul putea să intervină. Putea să fie viciere de rezultat.

Târnovanu i-a salvat ieri pe cei de la FCSB, ar trebui să-i dea o bere, că i-a ţinut în meci. Am avut 64% posesie cu FCSB, ceea ce un lucru foarte bun”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

VIDEO: Rezumat FCSB - Universitatea Craiova 1-1

Afla mai multe despre: malcom edjoumamihai rotarufcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare