Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discurs vehement al lui Eugen Neagoe: "Ne-a dat gol un jucător care nu trebuie să fie în teren". Reacţie dură la adresa lui Cojocaru: "Ce eşti aşa disperat?"

Discurs vehement al lui Eugen Neagoe: "Ne-a dat gol un jucător care nu trebuie să fie în teren". Reacţie dură la adresa lui Cojocaru: "Ce eşti aşa disperat?"
Comentarii

Universitatea Craiova a scos o remiză în deplasarea de la FCSB, graţie unui gol marcat de Koljic în minutul 90+1.

FCSB a deschis scorul pe Arena Naţională încă din minutul 2, prin Edjouma, iar antrenorul oltenilor n-a uitat evenimentele din etapa trecută. În partida câştigată de FCSB pe terenul lui FC Voluntari, mijlocaşul francez a avut o intrare extrem de dură asupra lui Armaş şi a scăpat fără cartonaş roşu.

Astfel, Eugen Neagoe a menţionat că vicecampioana României a deschis scorul cu Universitatea Craiova printr-un jucător care ar fi trebuit să fie suspendat la această partidă.

"Am început jocul foarte prost, am luat gol din primul corner. Am luat gol foarte uşor, dar sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, sincer. Au crezut în puterea lor, ştiam că suntem mai puternici fizic, ştiam că îi vom domina, le-am şi spus la pauză că vom marca.

Au fost multe momente în care am controlat jocul, am arătat mai bine în acest meci. Dacă aveam şi puţin noroc, puteam câştiga la acel şut al lui Ivan. Nu ştiu dacă era drept, dar pot spune că acest egal este un rezultat corect. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru determinare, pentru rezultat, ştiam că sunt capabili de un asemenea meci.

Ne-au fost date peste cap rapid planurile, am luat gol rapid, am alergat să egalăm, chiar am şi lucrat foarte mult la fazele fixe, dar, din păcate, a intervenit un blocaj la acea fază. A marcat un jucător care n-ar fi trebuit să fie în teren. Am uitat ce s-a întâmplat etapa trecută.

Facem cum ne taie capul, dacă e de cartonaş roşu, nu se dă. Nici la noi nu cred că era de roşu în acest meci cu FCSB, i-am şi spus arbitrului să nu se grăbească: <<Ce eşti aşa disperat să dai cartonaş roşu?>>.

Nu ne mai speriaţi aşa, pentru că stăm rău. Legat de meciul trecut al FCSB-ului, nu a comentat nimeni acest detaliu? Jucătorul care ne-a dat gol nu trebuia să fie în teren în acest meci, pentru că Armaş, săracul, a ieşit desfigurat" , a declarat Eugen Neagoe.

FCSB - U Craiova 1-1

FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 26-a din Superligă.

Au marcat: Edjouma ‘1 / Koljic ‘90+1.

Pe finalul primei reprize, un cartonaş roşu primit de Ndong a fost anulat după consultarea sistemului VAR.

  • FCSB: Târnovanu – Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic – Edjouma, Şut, Oct. Popescu (Oaidă ’64) – Cordea, Miculescu (Omrani ’67), Fl. Coman (Nikolov ’83). Antrenor: Mihai Pintilii.
  • Universitatea Craiova: L. Popescu – Vătăjelu, Zajkov, R. Silva, Ndong (Vlădoiu ’76) – Mateiu, Al. Creţu (Rivaldinho ’76) – Cîmpanu (Sala ’76), Işfan (Koljic ’61), A. Ivan – Markovic (Roguljic ’61). Antrenor: Eugen Neagoe.

FCSB ocupă locul 3 în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce oltenii sunt pe 5, cu 45 de puncte. Lider este Farul, care are 55 de puncte.

Afla mai multe despre: neagoe 

viewscnt
Articole similare