Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, nevoit să abandoneze planul pe care l-a avut în privinţa lui Tavi Popescu: "Nu cred că mă descurc acolo. Sunt firav". Momentul în care s-a simţit stingher la FCSB | EXCLUSIV

Gigi Becali, nevoit să abandoneze planul pe care l-a avut în privinţa lui Tavi Popescu: "Nu cred că mă descurc acolo. Sunt firav". Momentul în care s-a simţit stingher la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu (20 de ani) a acordat un interviu pentru Orange Sport în care a vorbit, printre altele, şi despre postul pe care se simte cel mai bine în teren, dar şi despre primul contact cu echipa mare a clubului bucureştean.

Gigi Becali trebuie să abandoneze planul în privinţa lui Octavian Popescu: "Nu e genul meu să fiu ţeapăn. Sunt firav"

Pe parcursul acestui sezon, FCSB l-a folosit pe Octavian Popescu în centrul terenului, în mai multe rânduri, iar pe postul de atacant lateral stânga a fost introdus Florinel Coman. De altfel, fotbalistul de 20 de ani a avut o scădere în evoluţii la un moment dat, dar a reuşit să revină pe finalul anului trecut. 

Chiar dacă celor de la FCSB li s-a părut o idee potrivită, Octavian Popescu a transmis că nu este potrivit pentru postul de mijlocaş central ofensiv şi că ar dori să fie folosit pe postul său de bază, în lateralul terenului. 

"Am avut o perioadă mai slabă. Cred că postul meu e extremă stânga, nu cred că pot să mă descurc inter sau număr 10. Acolo sunt învăţat de mic, am reperele mele, ştiu unde ar trebui să o dau, unde se află colegii. În centru e diferit, trebuie să faci efort, să alergi mai mult. Şi în bandă trebuie, dar în centru ştie toată lumea că e un efort şi trebuie să fii gen Olaru, tare pe picioare şi nu e genul meu să fiu ţeapăn. Sunt firav", a recunoscut Octavian Popescu pentru Orange Sport. 

De asemenea, fotbalistul ofensiv a recunoscut că încrederea lui Gigi Becali a contat în perioada mai slabă, dar şi că a avut ce învăţa cât timp a stat pe bancă şi l-a privit pe Florinel Coman pe postul său. 

"A contat foarte mult că m-a folosit în continuare, cu toate că am avut o perioadă mai proastă şi tot mă folosea, tot mă bagă să joc. Meciurile care m-au dezamăgit au fost cele în care nu jucam. E greu rău, cred că e cel mai greu. 

Eu sunt ofticos, mă oftic foarte mult, plâng dacă pierd, nu suport să pierd sau să fiu aşa. Eu vreau să fiu cel mai bun, să câştig mereu şi vedeam că nu joc, că nu câştigă echipa, nu eram foarte bine mental", a adăugat Octavian Popescu

Universitatea Craiova l-a pierdut pe Octavian Popescu. Primul contact cu echipa mare la FCSB: "Sunt ruşinos"

Adrian Iencsi a dezvăluit cum Mihai Rotaru l-a pierdut pe Octavian Popescu la Universitatea Craiova, care i-a oferit un contract care nu a fost pe placul jucătorului. 

Atacantul lateral s-a mutat la Bucureşti şi a reuşit să se integreze la echipa mare a FCSB prin intermediul colegului său, Ovidiu Perianu, ajuns între timp la Chindia Târgovişte. 

"Eu sunt ruşinos. Când am ajuns la echipa mare mi-era puţin ruşine când intram în vestiar, când mă duceam la masă. Îmi era ruşine să mănânc.

La noi nu prea sunt jucători cu experienţă, suntem mai mult tineri şi când m-am dus prima oară stăteam cu Perianu, iar el era prieten cu toată lumea şi am început să mă împrietenesc încet, încet. 

Sunt prietenii mei, toţi, şi e un grup foarte bun acolo. Nu are nimeni probleme dacă vine cineva, vreun jucător tânăr să-şi facă probleme de integrare. E cel mai frumos grup la care am fost până acum", a mai spus Octavian Popescu. 

Afla mai multe despre: octavian popescufcsbinterviu octavian popescugigi becali 

viewscnt
Articole similare