Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica ridică în slăvi un jucător de la FCSB: ”De 30 de ani nu am văzut aşa ceva! Dacă îl iei şi-l duci la City sau Barcelona, e mai tehnic decât mulţi de acolo!” | EXCLUSIV

MM Stoica ridică în slăvi un jucător de la FCSB: ”De 30 de ani nu am văzut aşa ceva! Dacă îl iei şi-l duci la City sau Barcelona, e mai tehnic decât mulţi de acolo!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a fost prezent în studioul Orange Sport, unde a vorbit despre Octavian Popescu, jucător în care îşi pune toate speranţele.

Octavian Popescu (19 ani) a impresionat în sezonul precedent la FCSB, însă în stagiunea 2022/2023, în care a fost numit şi unul dintre căpitanii echipei, prestaţiile sale au fost mult sub aşteptări.

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, visa să obţină zeci de milioane de euro în schimbul transferului lui Octavian Popescu, dar în ultima perioadă s-a resemnat.

Octavian Popescu (19 ani) a reuşit primul gol din actualul sezon, în al 27-lea meci jucat. Totuşi, după această reuşită, jucătorul a părut total schimbat. Popescu a avut mai multe evoluţii bune pe final de an, când a reuşit goluri şi pase decisive. 

MM Stoica îşi oune toate speranţele în Octavian Popescu. Oficialul FCSB susţine că jucătorul ar putea să facă faţă la o echipă de top precum Manchester City sau Barcelona. Mai mult decât atât, el susţine că Octavian Popescu ar fi mai tehnic decât staruri din fotbalul mondial. 

”De 30 de ani nu am văzut aşa ceva! Dacă îl iei şi-l duci la City sau Barcelona, e mai tehnic decât mulţi de acolo!”

”Nu are nicio legătură cu jucătorii care au urmat Generaţiei de Aur. Mutu a avut alte calităţi, era un marcator excepţional, a marcat peste 100 de goluri în Serie A. Nu are legătură cu Mutu. Mutu şi Adi Ilie au fost imenşi. 

Îi scoatem pe ei din discuţie şi să vorbim despre atacanţii din ultimele generaţii. De la Florin Cernat mi-au trecut mulţi jucători pe la echipele la care am fost, dar niciunul nu se apropie de Octavian Popescu. Îl văd la antrenamente. Repet, dacă îl iei şi-l duci la City sau Barcelona, e de acolo. 

E mai tehnic decât mulţi jucători de acolo, aşa-l văd eu. Nu-i lipseşte absolut nimic. Mihăilă a plecat la Parma, a retrogradat cu problemele echipei, a fost la Atalanta, n-am înţeles transferul ăla, că echipa avea alţi jucători de alt profil. 

Nu avea cum să joace. Poate dacă Man ajungea avea o şansă să joace, că semăna cu Ilicic. Octavian, dacă ajunge la o echipă foarte bună, poate da randament. La o echipă ca Udinese se poate pierde, ca orice al jucător”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

În acest sezon, fotbalistul a evoluat în 36 de partide pentru FCSB. Octavian Popescu a reuşit două goluri şi 6 pase decisive. 

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-octavian popescu 

viewscnt
Articole similare