Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii neştiute din cariera lui Octavian Popescu. De ce nu l-au oprit Rapid şi Universitatea Craiova. ”Am insistat la Rotaru să-l semneze, dar i s-a interzis să mai vină” | EXCLUSIV

Detalii neştiute din cariera lui Octavian Popescu. De ce nu l-au oprit Rapid şi Universitatea Craiova. ”Am insistat la Rotaru să-l semneze, dar i s-a interzis să mai vină” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Octavian Popescu (20 de ani) este unul dintre cei mai importanţi şi populari jucători din campionatul României, dar începuturile carierei sale au fost complicate. Înainte să ajungă la FCSB, a fost şi în curtea celor de la Rapid şi Universitatea Craiova.

Octavian Popescu a ajuns la FCSB înaintea sezonului 2020-2021, după ce Gigi Becali a a plătit celor de la Regal Sport Bucureşti o sumă de 200.000 de euro.

Detalii neştiute din cariera lui Octavian Popescu. ”Am insistat la Rotaru să-l semneze, dar i s-a interzis să mai vină la antrenament” | EXCLUSIV

Dar în perioada junioratului a fost şi în curtea celor de la Rapid şi Universitatea Craiova, care nu fost convinse de calităţile acestuia, astfel că au dorit să îl păstreze.

Unul dintre antrenorii care l-a pregătit pe micul Octavian Popescu şi care îl cunoaşte foarte bine este Adrian Iencsi, care a dezvăluit că nici Rapid, nici formaţia din Craiova nu l-au păstrat, deşi a insistat pe lângă Mihai Rotaru să îl semneze pe jucător.

Totuşi, patronul oltenilor nu a ascultat sfatul fostului internaţional, iar jucătorului i s-a interzis să mai vină la antrenamente.

În cele din urmă, Octavian Popescu a fost achiziţionat de Gigi Becali, iar acum impresionează la FCSB şi poate fi încă unul dintre jucătorii care poate pleca pe bani mulţi din campionatul României.

”E un jucător extrem de important, cel mai bun jucător din România. Eu am crezut foarte mult în acest jucător din momentul în care l-am văzut prima dată la sub 17 la Regal Sport, care s-a transformat în Rapid.

Fiind antrenor la U19, îl vedeam la antrenamente, mi-a plăcut foarte mult de atunci. După aia, spre surprinderea mea plăcuta, mi-a fost oferit la Craiova, la echipa a doua, am acceptat din prima, practic a fost o trambulină pentru el.  

(n.r. de ce nu l-a oprit Rapid?) N-am idee, chiar nu ştiu de ce nu l-a oprit Rapidul şi n-am înţeles, am mai spus, de ce nu l-a oprit Craiova. Eu am fost persoana care a insistat la Rotaru să-l semneze cât mai repede.

Mi-a spus că se va rezolva, după aia... De fapt, i s-a interzis să mai vină la antrementele mele şi am fost foarte supărat. Lui i s-a oferit un salariu foarte mic. Tavi a fost sfătuit să nu accepte şi atunci lui i s-a interzis să mai vină la antrenamente.

Am fost foarte supărat, dar am înţeles situaţia. Eu mi-am văzut de drumul meu, el a ajuns în final la FCSB, unde a devenit un jucător foarte important”, a declarat Iencsi, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: tavi popescufcsbrapidcraiova 

viewscnt
Articole similare