Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga declară război unui fotbalist şi unui club de tradiţie din Superligă: "Au intrat în acest joc urât de tot. E normal?"

Nelu Varga declară război unui fotbalist şi unui club de tradiţie din Superligă: "Au intrat în acest joc urât de tot. E normal?"

CFR Cluj

Comentarii

Acţionarul majoritar de la CFR Cluj, Nelu Varga, a izbucnit după ce l-a văzut pe Roger (26 de ani), fostul jucător al campioanei României, în tricoul celor de la UTA la meciul cu Hermannstadt, din Superligă.

Nelu Varga anunţă că inclusiv UTA va răspunde în cazul lui Roger

Este un conflict între CFR Cluj şi fotbalistul pe care Dan Petrescu nu s-a mai bazat. După ce n-a mai fost inclus pe lista pentru campionat, Roger şi-a permis să rezilieze unilateral contractul cu CFR Cluj. 

Atacantul brazilian a semnat, la scurt timp, cu UTA, iar situaţia a stârnit mânia campionilor României. Mai mult, Roger a evoluat într-un prim meci, cu Hermannstadt, în Superligă. 

Reacţia lui Nelu Varga n-a întârziat să apară. Afaceristul care conduce la CFR Cluj anunţă repercusiuni atât pentru Roger, cât şi pentru UTA. 

”Eu am mai spus că Roger s-a luat după impresarul lui, iar ăla îl va duce la sapă de lemn. Însă, acum văd că nici UTA Arad nu este mai echilibrată şi a intrat şi ea în acest joc urât de tot. E normal?

Dar l-au băgat într-un meci oficial pe răspunderea lor, iar eu vă asigur că o să îi coste mult acest lucru. Noi lui Roger i-am făcut plângere peste tot unde este posibil, iar de acum ne vom îndrepta şi împotriva celor de la UTA.

Ei ştiau foarte bine că sunt probleme mari cu acest jucător, care are plângeri peste plângeri făcute şi vor fi procese. UTA o să răspundă în solidar cu el.

Iar acest  Roger să nu creadă că o să scape aşa uşor de noi. El ştie foarte bine cum au stat lucrurile şi este clar că a urmărit doar ca să scape de la noi din postura de jucător liber de contract. Însă, nu o vom lăsa aşa!”, a declarat Neluţu Varga pentru ProSport.

Afla mai multe despre: nelu vargacfr clujutaroger 

viewscnt
Articole similare