Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Planul C” pentru Real Madrid, dacă nu va reuşi să-i transfere pe Kylian Mbappe sau Erling Haaland

”Planul C” pentru Real Madrid, dacă nu va reuşi să-i transfere pe Kylian Mbappe sau Erling Haaland
Comentarii

Real Madrid ţinteşte transferul unui atacant de top, în vară, pentru a-l suplini pe Karim Benzema la nevoie. Francezul a împlinit 35 de ani, iar problemele sale medicale s-au înmulţit.

Este bine-cunoscut faptul că Real Madrid are două mari priorităţi, în ofensivă, din vara viitoare: Kylian Mbappe (PSG) de la Erling Haaland (Manchester City).

Cu toate acestea, va fi foarte greu pentru madrileni de a-i duce pe ”Santiago Bernabeu”, deoarece cluburile de care aparţin nu sunt deloc încântat de a-şi ceda starurile.

Dusan Vlahovic, în vederile lui Real Madrid

Conform cotidianului spaniol ”AS”, Real Madrid mai are un nume pe ”lista dorinţelor”, în cazul în care nu va reuşit să-i aducă pe Mbappe şi Haaland: sârbul Dusan Vlahovic de la Juventus Torino.

”Bătrâna Doamnă” este tentată să-şi vândă jucătorul, din cauza problemelor financiare şi sportive pe care le are. După ce a ”pierdut” 15 puncte în Serie A, Juve a picat pe locul 7, cu 32 de puncte, şi are şanse minime de a mai prinde locurile de cupe europene. Din acest motiv, conducătorii echipei şi-ar dori o reechilibrare a balanţei, în vară, prin vânzarea jucătorului adus de la Fiorentina.

Juventus a încercat şi-n iarnă să-l vândă pe Vlahovic, unui club din Premier League, dar mutarea a picat în ultimul moment. Conform sursei citate, echipa care era gata să ofere între 100 şi 120 de milioane de euro a fost Manchester United. Cu toatea acestea, transferul a fost anulat la intervenţia agentului jucătorului.

Statisticile lui Dusan Vlahovic:

  • la Fiorentina: 108 meciuri, 49 de goluri, 8 pase decisive
  • la Juventus: 42 de meciuri, 19 goluri, 5 pase decisive
  • la Partizan: 27 de meciuri, 3 goluri , o pasă decisivă
  • la naţionala Serbiei: 19 meciuri, 10 goluri.

Afla mai multe despre: erling haalandreal madridkylian mbappe,  

viewscnt
Articole similare