Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu îl desfiinţează pe Marian Iancu: ”A făcut bani din escrocherii. Nu se va apropia de acţionariatul echipei!”

Dan Şucu îl desfiinţează pe Marian Iancu: ”A făcut bani din escrocherii. Nu se va apropia de acţionariatul echipei!”

Fotbal

Comentarii

Unul dintre cei doi acţionari ai Rapidului, Dan Şucu (60 de ani), a dorit să le transmită un mesaj suporterilor rapidişti, după ce fostul patron al celor de la Poli Timişoara, Marian Iancu (57 de ani) a vorbit de faptul că ar fi tentat să investească la formaţia giuleşteană.

Dan Şucu a transmis un mesaj, prin intermediul paginii de Facebook a clubului Rapid, prin care afirmă că niciun personaj cu antecedente penale, aşa cum este Marian Iancu, nu va avea niciodată acces în acţionariatul echipei.

  • În acest moment, Dan Şucu şi Victor Angelescu îşi împart în mod egal acţiunile la Rapid, iar o posibilă implicare a luI Marian Iancu la echipă este imposibilă.

Dan Şucu ”i-a închis uşa-n nas” lui Marian Iancu

În acelaşi timp, Dan Şucu a ţinut să le transmită public felicitări jucătorilor, pentru performanţa de a se califica în play-off cu patru runde înainte de terminarea sezonului regulat.

"Stimaţi rapidişti, îmi face plăcere să mă alătur dumneavoastră în a felicita echipa pentru îndeplinirea obiectivului, calificarea în play-off. Sincer să fiu, dacă la începutul campionatului, după înfrângerea din prima etapă, de la Cluj-Napoca, cineva mi-ar fi spus că vom reuşi să ne calificăm în play-Off, cu patru etape înainte de terminarea sezonului regular, i-aş fi răspuns simplu: ”Să te audă Dumnezeu!”

Sigur ca în aceste patru etape rămase, echipa trebuie să strângă în continuare puncte, pentru a avea cât mai multe şanse în play-off, dar speranţa noastră este ca, odată calificaţi, băieţii noştri vor fi mai dezinvolţi şi mai încrezători şi, normal, cu rezultate pozitive pe tabela de marcaj.

Este un rezultat extrem de bun pentru o echipă care este abia în al doilea an de prima ligă. Vom participa în cel mai echilibrat play-off care a existat vreodată şi avem multe argumente pentru a face o figură bună: o echipă cu jucători valoroşi, conduşi în teren de un căpitan a cărui inimă bate doar pentru Rapid, un antrenor tânăr cu idei de joc moderne, care vrea sa dovedească că poate să ajungă la fel de sus şi din postura de antrenor, aşa cum a făcut-o ca jucător, un public extraordinar, unic în România (poate cu publicul şi galeria ar fi trebuit să încep) şi, de ce nu, un climat de stabilitate şi echilibru la nivel economic şi organizatoric.


Cu referire la aceste atribute, stabilitate şi echilibru, atât de necesare pentru echipă, am văzut atacuri tot mai dese şi mai agresive. Ultimul dintre ele din partea unui anume domn Marian Iancu, care ne explica plin de aplomb cum trebuie condus clubul, cum trebuie făcute investiţiile si, de ce nu, cât de slabi sunt jucătorii noştri.

Da, este acelaşi domn Iancu care, la începutul anilor 2000, şi-a cumpărat ca jucărie personală un club de fotbal, Politehnica Timişoara, din bani proveniţi din escrocherii şi inginerii financiare, normal, ilegale. În decursul următorilor ani, a finanţat clubul respectiv din banii contribuabililor oneşti, furaţi de la statul român. Cu aceste sume importante, clubul a crescut ca un balon de săpun. Fără logică economică, fără fundaţie, fără viitor.

Când balonul de săpun, logic, s-a spart, clubul a intrat în faliment, iar de atunci până acum, Timişoara a rămas fără echipă în Liga 1. Această persoană este exponentul unei perioade în care fotbalul devenise sinonim cu: aranjamente, blaturi, evaziune fiscală şi valize cu bani plimbate dintr-o localitate în alta. Exact ceea ce speram cu toţii să nu se mai întample vreodată în fotbal sau în oricare alt sport.

Va scriu dumneavoastră acum despre această persoană, nu pentru ca as avea dorinţa de a intra într-un schimb de contre, ci pentru că acest om a început chiar să se autopropună acţionar şi investitor la Rapid. Vreau să vă asigur pe dumneavoastră, fanii, susţinătorii clubului, că niciodată persoane cu asemenea antecedente penale şi cu un asemenea comportament nu se vor apropia de acţionariatul clubului Rapid. Iar jucătorii noştri vor intra întotdeauna în teren cu gândul de a învinge şi de a-şi apăra corect şansele pâna la ultima picătură de energie.

Întorcându-ne, totuşi, la fotbal, nu putem decât să fim fericiţi. Ne aşteaptă o primavară plină de suspans şi adrenalină. Avem şansa noastră de a arăta că putem să fim la fel sau chiar mai buni decât oricare dintre competitorii noştri din Play-Off. Felicitări echipei noastre şi multă baftă în continuare!" , a transmis Dan Şucu.

Afla mai multe despre: dan sucumarian iancu 

viewscnt
Articole similare