Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Ilie, impresionat de un jucător din Liga 1: ”Seamănă cu mine!”

Adrian Ilie, impresionat de un jucător din Liga 1: ”Seamănă cu mine!”

CFR Cluj

Comentarii

Fostul mare internaţional român Adrian Ilie (48 de ani) a recunoscut că a fost impresionat de fotbalul pe care îl arată mijlocaşul kosovar Ermal Krasniqi (24 de ani) în tricoul celor de la CFR Cluj.

Ermal Krasniqi a fost transferat de CFR Cluj în iarnă, de la fosta adversară din Conference League, Ballkani, iar mijlocaşul s-a impus rapid în garnitura lui Dan Petrescu.

A marcat două goluri în cinci jocuri, ultima dată chiar duminică, în victoria cu FC Argeş, scor 3-1, iar în acest moment pare titular incontestabil la ardeleni.

  • În plus, Krasniqi a fost printre puţinii jucători de la CFR Cluj remarcaţi în înfrângerea cu Lazio, scor 0-1, la Roma, în manşa tur a play-off-ului pentru ”optimile” din Conference League.

Recent, publicaţiile italiene anunţau că mai multe formaţii din Serie A sunt cu ochii pe Ermal Krasniqi şi nu ar fi exclus ca, în vară, acestea să liciteze serios pentru jucătorul care l-a costat pe Neluţu Varga aproximativ 200.000 de euro.

Adrian Ilie, surprins de calitatea lui Ermal Krasniqi

Adrian Ilie, considerat unul dintre cei mai valoroşi atacanţi din istoria fotbalului românesc, cu zeci de goluri în La Liga, la Valencia şi Alaves, cu goluri memorabile în tricoul echipei naţionale, a afirmat că-şi regăseşte stilul, atunci când îl vede la lucru pe Ermal Krasniqi.

Duminică, în partida pe care CFR Cluj a câştigat-o contra celor de la FC Argeş, Adrian Ilie a simţit că mijlocaşul kosovar urmează să marcheze, după cum şi-a construit jucătorul faza de atac.

Krasniqi mi se pare un jucător foarte bun pentru campionatul nostru. Am vorbit de mult cu Dan Petrescu să-l aducă la echipă, încă nu încheiaseră actele de transfer. Aduce un plus pentru campionatul nostru, un jucător talentat care are o coordonare foarte bună cu mingea, unu la unu, ţine mingea aproape şi are viteză.

Cred că fuge cu mingea la picior la fel cum o face şi fără minge. La golul de ieri are o bătaie înainte de a lovi mingea, îşi coordonează foarte bine mişcarea. Foarte frumos golul, dar să vă uitaţi puţin la mişcarea pe care o face înainte să lovească mingea. Bate pasul puţin pe loc, se coordonează atât de bine încât s-o lovească aşa cum trebuie.

Mi se pare că seamănă puţin cu mine la cum aleargă. Mişcări de ‘cobră’? De ‘mobră’. Are mişcări foarte bune cu mingea la picior, anticipează foarte bine mingea în alergare şi face un dribling foarte scurt, deci ştie unde să dea dinainte.

Ieri, de când a plecat cu mingea la picior am spus că o să marcheze. Pleacă din terenul lui, are un spaţiu foarte mare şi dacă îl laşi puţin pe spaţiul ăla cu coordonarea lui… E un jucător peste media campionatului”, a declarat Adrian Ilie, conform fanatik.ro.

  • Ermal Krasniqi este cotat la 350.000 de euro, conform transfermarkt.de.

VIDEO: Rezumat CFR Cluj - FC Argeş 3-1

Afla mai multe despre: ermal krasniqiadrian iliecfr cluj,  

viewscnt
Articole similare