Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În loc de 2-0, s-a făcut 1-1, dar sunt mulţumit”. Cristiano Bergodi şi-a lăudat jucătorii după egalul cu Botoşani

”În loc de 2-0, s-a făcut 1-1, dar sunt mulţumit”. Cristiano Bergodi şi-a lăudat jucătorii după egalul cu Botoşani

Superliga

Comentarii

Sepsi a remizat pe terenul lui FC Botoşani, scor 1-1, deşi a jucat aproape o repriză cu un om mai puţin.

După acest rezultat de egalitate, Sepsi rămâne pe locul şase cuCristiano Bergodi, atrenorul lui Sepsi, s-a declarat satisfăcut de jocul echipei sale, deşi gruparea covăsneană nu a mai câştigat pe teren o partidă de Superligă, din luna decembrie.

”Uneori mai suntem nervoşi, deoarece miza este foarte mare”

”Am arătat caracter, am rămas în 10 oameni şi îi felicit pe jucători,  pentru că este un rezultat pozitiv. Băieţii au jucat bine, s-au dăruit pe teren. Au avut ambiţia să câştige un punct.

Păcat că, în prima repriză, în loc de 2-0 a fost 1-1. Am avut o combinaţie frumoasă şi vă  spun că, este foarte greu să combini aşa pe terenul acesta.
Uneori mai suntem nervoşi pentru că, era miza mare pentru noi. Nu meritam să pierdem, cu toate că am avut un pic de noroc la ultima fază. Repet, puteam face 2-0 dar s-a făcut 1-1.
 

Băieţii au arătat caracter. Nu li se poate reproşa nimic. Nu ştiu dacă îl putem recupera pe Niczuly, pentru că are probleme la deget, dar cine a jucat a jucat bine. A fost un meci de luptă, şi toată echipa a luptat. Sunt mulţumit şi, în continuare încercăm să obţinem un rezultat bun cu Hermannstadt”, a declarat Cristiano Bergodi.

După această remiză, Sepsi a acumulat 38 de puncte, cinci mai multe decât Petrolul, ocupanta locului şapte.

 

Afla mai multe despre: sepsibotoşani 

viewscnt
Articole similare