Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Indubitabil e vina lui”. Îşi pierde Târnovanu postul de titular la FCSB după gafa din derby? MM Stoica a clarificat situaţia portarului | EXCLUSIV

”Indubitabil e vina lui”. Îşi pierde Târnovanu postul de titular la FCSB după gafa din derby? MM Stoica a clarificat situaţia portarului | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma remizei obţinute de FCSB în derby-ul cu Universitatea Cariova, MM Stoica a clarificat situaţia lui Ştefan Târnovanu (22 de ani), după ce portarul a gafat decisiv şi i-a pierdut două puncte echipei roş-albastre.

FCSB a început cum nu se putea mai bine derby-ul cu Universitatea Craiova. După ce Miculescu a ratat o ocazie mare în primul minut, Edjouma a deschis scorul în al doilea.

Roş-albaştrii au continuat să preseze şi şi-au mai creat o multitudine de ocazii, dar nu au mai reuşit să bage mingea în poarta apărată de Laurenţiu Popescu, lucru care i-a costat.

”Indubitabil e vina lui Târnovanu. La portar, din păcate, greşeala se vede”

În prelungiri, Ştefan Târnovanu a ieşit eronat la un corner, iar Elvir Koljic a profitat şi a restabilit egalitatea, cu o lovitură modestă cu capul.

Portarul FCSB-ului de abia îşi salvase echipa în urmă cu câteva minute, tot în faţa atacantului bosniac, însă gafa sa va fi cea care va rămâne în memorie.

În urma acestei greşeli şi în contextul în care se discuta în urmă cu câteva săptămâni dacă Andrei Vlad merită să redevină titularul FCSB-ului, au existat speculaţii că Târnovanu şi-ar putea pierde postul de titular.

Îşi pierde Târnovanu postul de titular la FCSB după gafa din derby?

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a clarificat situaţia internaţionalului român şi a dezvăluit că nu se pune problema ca acesta să fie scos din echipă acum.

Deşi i-a recunoscut vina la golul egalizator al Universităţii Craiova, managerul general al vicecampioanei a afirmat că Târnovanu a fost la un pas de a fi erou, la fel ca împotriva CFR-ului.

Indubitabil e vina lui Târnovanu. La portar, din păcate, greşeala se vede. La Cluj a fost erou. Era erou şi acum, după intervenţia la Koljic, singura lor ocazie.

Nu, nu-l va costa postul de titular, nu se pune problema, că nu poţi sta să vânezi portarii aşa. (n.r. cum l-aţi simţit după meci?) N-am fost în vestiar după meci”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

După remiza obţinută împotriva oltenilor, FCSB a rămas la şapte puncte de Farul şi la cinci de CFR.

Afla mai multe despre: ştefan târnovanu 

viewscnt
Articole similare