Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti a câştigat derby-ul cu Rapid şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României

CSM Bucureşti a câştigat derby-ul cu Rapid şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a învins-o pe Rapid, campioana en-titre a ligii florilor, scor 31-24.

”Tigroaicele” au început mai greu partida, iar în prima repriză, Rapid a condus la şase goluri diferenţă. Cristina Neagu&Co au mai redus din diferenţă, iar scorul la pauză era de 13-14, în favoarea Rapidului.

Rapid, de nerecunoscut în repriza secundă

În al doilea act, rapidistele au fost de nerecunoscut, şi au marcat doar două goluri în primele 15 minute, din cauza lipsei de inspiraţie în atacul giuleştean şi a paradelor portăriţiei CSM-ului, Marie Davidsen.

Arntzen, cu 8 goluri, pentru CSM, respectiv Buceschi, cu 6, pentru Rapid, au fost principalele marcatoare. Jucătoarea meciului a fost însă portarul vicecampioanei, Marie Davidsen, cu 15 parade reuşite.

”Tigroaicele” sunt primul echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României. Echipa lui Adrian Vasile este de asemenea lider autoritar şi în Liga Florilor cu 46 de puncte, şase peste locul secund, ocupat de Gloria Bistriţa. De cealaltă parte, formaţia antrenată de Carlos Viver este pe locul trei, cu 37 de puncte.

Celelalte partide din optimile de finală se vor juca, tot în manşă unică, până joi, iar câştigătoarele vor evolua, de asemenea, în sferturile de finală ale Cupei României. Alte meciuri de interes din optimi sunt cele dintre Gloria Bistriţa - SCM Rm. Vâlcea (miercuri, ora 17.30) şi Dunărea Brăila - Gloria Buzău (joi, 18.00).

În ultimii opt ani, Rapid nu a învins-o niciodată pe CSM Bucureşti.

 

 

 

Afla mai multe despre: csm bucureştirapid 

viewscnt
Articole similare