Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sare pe rană! Ce le-a spus Ovidiu Haţegan celor de la FCSB faţă în faţă despre cornerul din care Universitatea Craiova a egalat: "Ai dreptate, dar ce să fac?" | VIDEO

Sare pe rană! Ce le-a spus Ovidiu Haţegan celor de la FCSB faţă în faţă despre cornerul din care Universitatea Craiova a egalat: "Ai dreptate, dar ce să fac?" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit discuţia purtată cu Ovidiu Haţegan, aflat în camera VAR la FCSB - Universitatea Craiova 1-1. Gazdele au dorit să ştie care e decizia corectă la cornerul în urma căruia oltenii au egalat prin Elvir Koljic.

Ovidiu Haţegan le-a dat dreptate celor de la FCSB, după ce au reclamat faza judecată în favoarea Universităţii Craiova

Duminică, FCSB a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Universitatea Craiova, în Superligă. Edjouma a deschis rapid scorul în minutul 2, iar Koljic a egalat în minutul 90+2, iar fazele controversate de arbitraj n-au lipsit. Una dintre acestea a fost semnalată de Eugen Neagoe.

  • La meciul de pe Arena Naţională, brigada de arbitri a fost compusă din Adrian Cojocaru - George Neacşu, Bogdan Gheorghe - Iulian Dima. În camera VAR au fost Ovidiu Haţegan şi Lucian Rusandu

FCSB reclamă faza premergătoare golului egalizator al oltenilor. Atunci, Tamm a respins puternic, iar mingea l-ar fi atins pe Roguljic în mână. În timp ce centralul Cojocaru a dictat aut de poartă, tuşierul a dat corner, iar decizia celui din urmă a fost luată în calcul. 

Acest scenariu a fost dezvăluit de jucătorii FCSB, care au auzit discuţia dintre cei doi arbitri. 

Mai mult, Ovidiu Haţegan, aflat în camera VAR, i-a spus lui Mihai Stoica faptul că decizia corectă era aut de poartă, însă arbitrajul video nu poate interveni în astfel de momente. 

"Golul egalizator a fost marcat în urma unei greşeli. A fost lovitură de poartă, iar Cojocaru (n.r. - centralul) a zis 6 metri, în timpul meciului, când mingea a ieşit din mâna lui Roguljic. Da... A fost întors de asistent. Se termina meciul, cred eu. Îl atinge clar. 

Am vorbit cu Ovidiu Haţegan după meci. VAR nu poate interveni în astfel de situaţii. Haţegan a zis <<Da, ai dreptate, dar ce să fac?>> Eu văd foarte clar, în mâna stângă pe antebraţ, la 6.5 centimetri de cot. E viciere de rezultat. Că cei e la Craiova cred că au jucat bine şi au meritat, ok, e părerea lor", a declarat Mihai Stoica. 

MM Stoica vrea să audă discuţia dintre arbitri

"Dacă e transparenţă, solicit în mod public înregistratea discuţiei de la faza premergătoare golului egalizator dintre arbitri. E cutia neagră de la VAR, solicit asta. S-a mai publicat, au mai apărut. Aş dori şi eu să aflu ce e acolo, ca să-l absolvim pe Cojocaru de vină. Dacă el a văzut bine şi asistenul a văzut rău... Asistenul nu avea cum să vadă de acolo. Trebuia să-şi vadă de treaba lui. Nu-i bănuiesc pe jucătorii noştri că sunt mincinoşi, că ei au spus că a spus Ciojocaru că e şase metri", a adăugat expertul Orange Sport. 

În cadrul intervenţiei sale, Mihai Stoica i-a oferit replica lui Mihai Rotaru, după ce acţionarul Universităţii Craiova a spus că managerul general FCSB nu ar trebui să îndeplinească şi funcţia de analist Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsbuniversitatea craiovacorner fcsb universitatea craiovakoljicmihai stoicaovidiu hategan 

viewscnt
Articole similare