Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rotaru cere îndepărtarea lui MM ca analist Orange Sport! Replica devastatoare a conducătorului FCSB: "Măcar atât bun simţ să ai" | EXCLUSIV

Rotaru cere îndepărtarea lui MM ca analist Orange Sport! Replica devastatoare a conducătorului FCSB: "Măcar atât bun simţ să ai" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Acţionarul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a anunţat că va sesiza FRF pentru ca analiştii TV, care ocupă funcţii şi în cadrul cluburilor de fotbal, să fie scoşi din grilă. Mihai Stoica a fost cel împotriva căruia a fost îndreptat atacul, iar managerul general al FCSB a răspuns.

Mihai Rotaru vrea măsuri împotriva lui MM Stoica, analist Orange Sport şi manager general FCSB

Într-o declaraţie pentru Fanatik, Mihai Rotaru a transmis că "niciun conducător de club nu ar avea ce să caute ca angajat permanent, analist TV, la o emisiune cu profil sportiv", întrucât nu ar fi corect pentru celelalte competitoare, cu trimitere directă la managerul general de la FCSB, Mihai Stoica. De altfel, Universitatea Craiova ar fi sesizat FRF, în această privinţă şi ar aştepta măsuri din partea forului condus de Răzvan Burleanu, printr-un memoriu pe care îl pregăteşte.  

Replica lui Mihai Stoica a venit câteva ore mai târziu, în direct la Orange Sport. 

"Memoriul ăsta la FRF e la fel de stupid cum ar fi fost dacă ar fi făcut un memoriu că, dacă echipa sa (n.r. - Universitatea Craiova) termină la egalitate, să primească două puncte. E atât de ridicol memoriul ăsta. Ce legătură are prezenţa mea aici cu faptul că îmi exprim opinia? Îmi pot exprima opinia la orice televiziune şi pe reţelele de comunciare. Eu orice scriu pe Facebook se preia, nu trebuie să fiu colaborator.

Că mă jigneşte non-stop... Am promis unui prieten comun că n-o să mai ironizez, dar nu le-am ironizat niciun jucător. Săptămâna trecut l-am lăsat pe Rotaru să vorbească despre FCSB, ştiţi toate ironiile, inclusiv la adresa lui Edjouma. Trag concluzii că vor să joace mai bine cu noi şi mai slab cu alţii.

Nu l-am văzut pe Rotaru să intre pe la Comedy Central, deşi ar fi fost perfect acolo. Nu ai cum să susţii o asemenea aberaţie. Oare mă lasă pe Facebook să-mi etalez cunoştinţele sau în emisiunile pe format Champions League de aici (n.r. - de la Orange Sport)?

Colaborator la emisiuni de profil sunt de ani de zile, aici, dincolo, peste tot. Cum să spui asemnea enormitate? E adevărat că aşa cum sunt unii fotbalişti mai buni, cum sunt conducători mai buni, pregătiţi, alţii mai puţin pregătiţi, fiecare cu şcolile lui, aşa trebuie să înţeleagă şi Rotaru că sunt oameni care se pot exprima mai clar decât alţii. Bănuiesc că are vreo 50 de ani, a prins vremurile de la Revoluţie când voia libertate de exprimare", a declarat Mihai Stoica. 

Mihai Stoica: "Măcar atât bun simţ să ai să nu spui după meciul ăsta (n.r. - FCSB - Universitatea Craiova 1-1)"

Expertul Orange Sport a fost cu atât mai deranjat de afirmaţia lui Mihai Rotaru cu cât la faza premergătoare golului Universităţii Craiova, de pe Arena Naţională, centralul a văzut aut de poartă, dar asistentul l-a convins că a fost corner, în urma căruia Koljic a egalat-o pe FCSB

"Mă opresc, vine postul şi nu mă interesească conflictul. Ce spune Rotaru e invers. A atacat toată săptămâna. Ok, întrerupem colaborarea o lună şi intru pe toate posturile posibile, scriu non-stop şi va fi cutremur cu replică după replică. Ne cunoaştem şi n-am avut niciodată vreo discuţie într-un alt registru decât într-un registru de respect reciproc. 

Ce presiune am pus? Nu am spus niciun cuvânt despre Cojocaru (n.r. - centralul de la FCSB - Universitatea Craiova 1-1). Câte aveam de spus despre Cojocaru înaintea meciului ăstuia... Craiova a egalat în prelungiri în urma unui corner inexistent. Măcar atât bun simţ să ai să nu spui după meciul ăsta. Zice că eu nu sunt obiectiv...

"Lui Mihai Rotaru nu-i place prezenţa mea, m-am convins"

CFR a avut conducători la ambele posturi de televiziune. Sunt şi în prezent peste tot. Ideea e alta. Ce efecte poate produce o discuţie în studio cu alta care va fi preluată de pe telefon? Pentru mine e o chestie clară. E un complex al unei persoane şi o aversiune la adresa altei persoane, m-am convins acum. Nu-i place prezenţa mea, habar nu am. Pierde mult timp urmărind emisiunile", a adăugat MM Stoica, la Orange Sport

Duminică, FCSB a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Universitatea Craiova, în Superligă. Edjouma a deschis rapid scorul în minutul 2, iar Koljic a egalat în minutul 90+2, iar fazele controversate de arbitraj n-au lipsit. Una dintre acestea a fost semnalată de Eugen Neagoe.

Afla mai multe despre: mihai rotarumihai stoicamm stoicamm stoica orange sportmihai stoica orange sport 

viewscnt
Articole similare