Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Anul acesta va fi al nostru”. Reacţia lui Mihai Stoica, după FCSB - Universitatea Craiova 1-1

”Anul acesta va fi al nostru”. Reacţia lui Mihai Stoica, după FCSB - Universitatea Craiova 1-1

Fotbal

Comentarii

FCSB şi Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1 (1-0), duminică seara, într-o partidă din etapa a 26-a din Superligă.

Gazdele au deschis scorul în minutul 2, prin Malcom Edjouma, iar oltenii au dat lovitura pe final, prin Elvir Koljic, în minutul 90+1, după o gravă greşeală a lui Ştefan Târnovanu.

Mihai Stoica crede în câştigarea titlului: ”Anul ăsta chiar jucăm fotbal”

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, nu consideră problematic faptul că echipa pierde puncte pe finalul jocurilor, aşa cum s-a întâmplat cu Universitatea Craiova, duminică seară, sau cu Farul Constanţa, în urmă cu câteva etape.

În schimb, este încântat de modul în care se exprimă echipa în teren, iar acest lucru îi oferă speranţe pentru un final de sezon la cel mai înalt nivel.

Mihai Stoica este de părere că FCSB va trece cu bine peste această pasă proastă şi, cu ajutorul galeriei, va reuşi să-şi atingă obiectivul: cucerirea titlului după o pauză de opt ani.

În sezonul trecut am câştigat foarte multe meciuri în prelungiri, părea că e anul nostru. A venit o greşeală de arbitraj şi totul s-a terminat înainte de a juca ultima etapă cu titlul pe masă. Acum, pierdem puncte în prelungiri. Nemeritat şi cu greşeli de arbitraj.

Doar că suntem în continuare la mâna noastră. Iar cu o asemenea susţinere din Peluza Nord (dublată de tribune aseară), suntem încrezători că - deşi nu pare - anul acesta va fi al nostru. Pentru că anul ăsta chiar jucăm fotbal”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Pentru FCSB urmează duelul cu Argeşul lui Garita

În urma remizei de duminică seară, FCSB a rămas pe locul 3 în Superligă, cu 48 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova s-a menţinut pe locul 5, cu 45 de puncte.

În runda următoare, FCSB va juca pe terenul celor de la FC Argeş, duminică, 26 februarie, de la ora 20:30.

  • Meciul FC Argeş - FCSB va fi transmis în direct pe Orange Sport, iar cele mai importante faze vor putea fi văzute în format Live Video pe site-ul orangesport.ro.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare