Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”La Arad am jucat pe un patinoar. Noi avem oameni gospodari.” Flavius Stoican, încântat de gazonul de la Botoşani. Ce a declarat după egalul cu Sepsi

”La Arad am jucat pe un patinoar. Noi avem oameni gospodari.” Flavius Stoican, încântat de gazonul de la Botoşani. Ce a declarat după egalul cu Sepsi

Superliga

Comentarii

Flavius Stoican nu a uitat de singura înfrângere a Botoşaniului din acest an, scor 1-3 , pe terenul UTA-ei.

Antrenorul lui FC Botoşani şi-a lăudat jucătorii, dar şi condiţiile de joc pe care clubul le pune la dispoziţie. 

”Baza noastră este dorinţa şi determinarea. Suntem o familie”

”Una peste alta, a fost un meci bun. Atitudinea a fost corectă. Am întâlnit o echipă cu jucători buni, care îşi merită locul în clasament. Am fost echipa care a presat până pe finalul jocului. Am reuşit să revenim printr-un gol frumos al lui Patache.

Rezultatul este normal, pentru că am întâlnit o echipă foarte bună. Am avut ocazii, am avut şi o bară dar am întâlnit un adversar foarte bun. Mă bucur pentru Patache că a ajuns la 201 meciuri în Superligă şi este important că a sarbatorit cu gol acestă realizare.

La vârsta pe care o are (n.r. Andrei Patache), determinarea este de apreciat. Ne ducem încrezători la Cluj. Suntem deja o familie. Trebuie să avem încredere în forţele noastre, dacă baza noastră este dorinţa şi determinarea.

La Arad am jucat pe un patinoar, doar că ei (n.r. jucătorii UTA-ei) au fost mai inteligenţi şi au castigat. În general, la Botoşani avem în curtea noastră oameni gospodari, oameni care îşi dau ultima siliniţă pentru ca gazonul să arate bine, de accea nu doar jucătorii sunt importanţi. 

Daca nu s-a dat penalty la acea fază, nu am ce să comentez. Pot fi subiectiv, pentru că, de la margine s-a văzut o neglijenţă a fundaşilor echipei oaspete.”, a declarat Flavius Stoican.

După această remiză, FC Botoşani se află le locul opt, cu 31 de puncte, cu şanse minime de a intra în play-off. Diferenţa dintre moldoveni şi Sepsi, ocupanta locului şase, este de şapte puncte.

 

Afla mai multe despre: stoicanfc botoşani 

viewscnt
Articole similare