Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei jucători de la FCSB, remarcaţi de Viorel Moldovan după remiza cu Universitatea Craiova: ”El e numărul unu la momentul actual” | EXCLUSIV

Trei jucători de la FCSB, remarcaţi de Viorel Moldovan după remiza cu Universitatea Craiova: ”El e numărul unu la momentul actual” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul orange Sport în urma remizei din derby-ul FCSB - Universitatea Craiova, Viorel Moldovan a remarcat trei jucători ai vicecampioanei. Fostul internaţional român a fost impresionat de prestaţiile reuşite de Florinel Coman (24 de ani), Adrian Şut (23 de ani) şi Malcom Edjouma (26 de ani).

FCSB a fost la câteva zeci de secunde de o victorie foarte importantă în derby-ul cu Universitatea Craiova, dar a scăpat două puncte printre degete în prelungiri.

La cornerul acordat eronat pe final de joc, Ştefan Târnovanu a ieşit să prindă centrarea, dar nu a reuşit acest lucru şi a fost pedepsit, Elvir Koljic trimiţând în plasă.

”El e numărul unu la FCSB la momentul actual”

Vicecampioana a dominat în mare parte jocul şi ar fi meritat să câştige confruntarea, dar în cele din urmă, a avut noroc că a scăpat şi cu un punct, după ratarea din ultimele secunde a lui Andrei Ivan.

Invitat în studioul Orange Sport în urma partidei, Viorel Moldovan a recunoscut că a fost impresionat de felul în care a început FCSB derby-ul şi că se aştepta ca vicecampioana să se impună.

Deşi nu au mai câştigat partida, fostul internaţional român oricum a fost dat pe spate de prestaţiile reuşite de Malcom Edjouma, Adrian Şut şi Florinel Coman.

Trei jucători de la FCSB, remarcaţi de Viorel Moldovan după remiza cu Universitatea Craiova

FCSB a început extraordinar jocul. După cum au început jocul, credeam că vor mai profita de această bulversare a Craiovei. Să începi cu avantaj de 1-0 deja... în secunda 22 putea să fie 1-0!

A fost acel corner, Edjouma iarăşi e omul providenţial pentru FCSB, apare la finalizare. La un moment dat, mă gândeam că azi voi spune <<Edjouma, nouă puncte pentru FCSB, în ultimele trei jocuri>>.

Şi Coman, în a doua repriză... o bună dinamică, meciul nu pot să zic că a fost intens, dar FCSB, după gol, putea să pună mai mare presiune, pentru că clar că cei de la Craiova au acuzat acel gol primit.

Puteau să profite de acel moment. Mi-a plăcut Şut la mijlocul terenului, mi-a plăcut Edjouma, cum spuneam, în momentul de faţă, omul numărul unu al FCSB-ului.

Mi-a plăcut Coman, care a încercat foarte multe, s-a zbătut, a făcut efort, a avut iniţiativă, a pasat foarte bine la acea eliminare, să zicem, a fundaşului craiovean”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare