Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Shakira a dezvăluit de ce îl atacă pe Pique în piesele lansate recent! "A fost o eliberare grozavă, necesară pentru vindecarea mea"

Shakira a dezvăluit de ce îl atacă pe Pique în piesele lansate recent! "A fost o eliberare grozavă, necesară pentru vindecarea mea"

Diverse

Comentarii

„Cântecele mele sunt cea mai bună terapie, sunt mai eficiente decât o şedinţă cu un psiholog sau cu un psihanalist”, a spus vedeta columbiană Shakira în primul interviu de la lansarea single-ului în care îl atacă pe fostul ei partener, Gerard Piqué, scrie Le Figaro.

Shakira spune că melodiile ei în care îl atacă pe fostul soţ, Gerard Piqué, sunt „mai eficiente” decât o şedinţă de psiholog

Înregistrarea din ianuarie a „BZRP Music Session #53” a fost „o răbufnire”, a asigurat Shakira la televiziunea mexicană luni seara, în timpul unui interviu de jumătate de oră. „Am intrat în studio într-o stare de spirit şi am ieşit în alta (...) a fost o eliberare grozavă, necesară pentru vindecarea mea, pentru procesul meu de recuperare”, a explică ea.

„Nu cred că aş fi acolo unde sunt astăzi fără această melodie, fără capacitatea de a mă exprima, de a reflecta asupra durerii”, a adăugat Shakira. Potrivit acesteia, fiul ei, Milan, în vârstă de 10 ani, i-a sugerat să înregistreze cu producătorul argentinian Bizarrap. „Mi-a spus că trebuie să faci ceva cu Bizarrap, el este zeul argentinian”, a spus ea.

Shakira şi fostul fotbalist în vârstă de 36 de ani şi-au anunţat despărţirea în iunie, după mai bine de un deceniu de relaţie. Ei au doi copii, Milan şi Sasha.

„Multă gimnastică, dar lucrează şi puţin creierul”, „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”, „Un Rolex pentru un Casio”, „Nu mă voi întoarce la tine, chiar dacă plângi sau mă implori” , „Te-am depăşit şi de aceea eşti cu cineva ca tine”, cântă Shakira în melodia ei în care o atacă şi pe noua parteneră a lui Gerard Pique, Clara Chia, în vârstă de 23 de ani. Este a treia melodie pe care o dedică despărţirii cuplului, după „Te felicito” şi „Monotonia”.

Afla mai multe despre: shakira 

viewscnt
Articole similare