Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF a adus un spaniol pentru loturile naţionale! Ce rol va avea ibericul | VIDEO

FRF a adus un spaniol pentru loturile naţionale! Ce rol va avea ibericul | VIDEO
Comentarii

Spaniolul Ruben Rodriguez se alătură, din această lună, echipei Federaţiei Române de Fotbal, în calitate de manager Performance Data & Insights Unit, şi va coordona activitatea analiştilor video la loturile naţionale.

Ruben Rodriguez este noul coordonator al departamentului de analiză video la loturile naţionale

Totodată, Rodriguez va contribui la întărirea colaborării cu academiile de juniori şi se va implica în dezvoltarea unui mod de lucru profesionist la nivelul loturilor de juniori în ceea ce priveşte analiza video şi interpretarea datelor, în concordanţă cu Strategia Tehnică a FRF.

Ruben Rodriguez a mai activat în cadrul FRF, făcând parte din staff-ul lui Mirel Rădoi la naţionala U21, în perioada 2018-2019, timp în care tricolorii au obţinut calificarea la EURO 2019, unde au ajuns până în semifinalele competiţiei. Ruben deţine Licenţa UEFA Pro, a fost antrenor al echipei Juniori B a clubului Valencia, a coordonat activitatea academiei Valenciei din România şi în trecut a fost analist video la echipa naţională a Bulgariei, unde a colaborat cu Lyuboslav Penev. În ultimii trei ani a activat în staff-ul echipei naţionale a Qatarului, cu care a fost prezent la Campionatul Mondial de la finalul anului trecut.

Afla mai multe despre: frfruben rodriguez 

viewscnt
Articole similare