Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ajuns la limita răbdării, Iftime se "autopropune" la o altă echipă din Superligă: "Vin cu 2 milioane de euro pe an, doar lăsaţi-mă aici. Pe cuvânt că-mi vine să le zic"

Ajuns la limita răbdării, Iftime se "autopropune" la o altă echipă din Superligă: "Vin cu 2 milioane de euro pe an, doar lăsaţi-mă aici. Pe cuvânt că-mi vine să le zic"

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime încă speră că va reuşi să ridice un stadion nou la Botoşani. În ciuda eforturilor sale, s-a lovit de refuzuri pentru a face spectacolul la care se gândeşte. Mai în glumă, mai în serios, afaceristul s-a propus la o altă echipă din Superligă.

Valeriu Iftime, după refuzul primit la Botoşani: "Îmi vine să mă rog de ăia de la Rapid <<Vin şi eu cu două milioane de euro pe an, doar lăsaţi-mă aici"

Afaceriştii care susţin FC Botoşani fac eforturi mari pentru ca echipa să treacă la un alt nivel. Deşi nu a renunţat la ideea de a vinde echipa unei persoane care să asigure continuitatea cel puţin câteva sezoane, Valeriu Iftime îşi joacă toate cărţile pentru a reuşi cu FC Botoşani. 

El consideră că un stadion nou ar fi un punct important de plecare spre performanţă pentru FC Botoşani, dar arena n-a fost acceptată nici măcar la stadiul de promisiune. 

Dispus să investească în continuare pentru a vedea spectacol pe stadion din Moldova, Valeriu Iftime a dat exemplul Rapidului şi a comentat în stilul caracteristic "ipoteza" autopropunerii la echipa din Giuleşti, fermecat de atmosfera făcută de fani. 

"I-am spus primarului de aici, care e un băiat minunat. Aş face stadion cu 8.000 de locuri, frumos, cochet. Aş da milioane de euro, dar măcar o fac pentru oamenii noştri din Botoşani. Oameni care cântă, frumuseţe, spectacol, dar aşa... E un stadion lăbârţat (n.r. - actuala arenă). Ăia de la peluză nu văd stadionul, dacă mai sunt şi la vârsta a doua... Aşa, mai bine e acasă ca să vezi meciul. Nimeni nu înţelege. Asta mă doare pe mine. Eu tot mai sper. Eu pot mâine să mă las. Mi-ar arăta obrazul vreo 10 pe stradă şi 15 mi-ar spune <<Eşti deştept că te-ai lăsat de prostia asta>>. Aş vrea enorm să văd stadionul nou la Botoşani.

S-ar produce iubirea asta, rumoare, cum e la Rapid. E senzaţional acolo! Îmi vine să mă rog de ăia de la Rapid <<Vin şi eu cu două milioane de euro pe an, doar lăsaţi-mă aici>>. Pe cuvântul meu. Dacă tot dau două milioane la Botoşani, dau două milioane la Rapid. Contribui cu ceva la frumuseţea aia şi cu două milioane face ceva Rapidul în plus, ceva incredibil. Pe Dan Şucu nu-l cunosc, am zis o ipoteză acum. 

Mă gândesc la Dinamo, o echipă care are vlagă, are spectatori. La fotbal marea avere a fotbalului sunt spectatorii", a declarat Valeriu Iftime la Sport Total FM

  • Faţă de sezoanele trecute când a fost în play-off, echipa antrenată de Flavius Stoican se luptă pentru evitarea retrogradării. FC Botoşani e pe 12 în Superligă, cu 31 de puncte. 

Afla mai multe despre: valeriu iftimevaleriu iftime fc botosanifc botosani stadion nou botosanirapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare