Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică încă are încredere că Mioveni se poate salva, chiar şi după a doua înfrângere la rând: ”Alte echipe nu au câştigat trei-patru luni. Să nu ne mai prezentăm?”

Dică încă are încredere că Mioveni se poate salva, chiar şi după a doua înfrângere la rând: ”Alte echipe nu au câştigat trei-patru luni. Să nu ne mai prezentăm?”

CS Mioveni

Comentarii

CS Mioveni a pierdut al doilea meci la rând în Superligă, după ce a fost înfrântă, pe teren propriu, de FC Voluntari, scor 0-3. În urma partidei, Nicolae Dică (42 de ani) a tras concluziile, dezvăluind că încă are încredere că echipa sa se poate salva.

CS Mioveni a fost înfrântă fără drept de apel de FC Voluntari în a 28-a etapă a Superligii şi a rămas la borna de 18 puncte, după al doilea eşec la rând.

Trupa argeşeană nu a mai câştigat de cinci etape, dar încă speră să se salveze, ţintind un loc la baraj, iar apoi câştigarea dublei pentru menţinere.

Dică încă are încredere că Mioveni se poate salva, chiar şi după a doua înfrângere la rând

În urma meciului cu Voluntari, Nicolae Dică a fost prezent la flash-interviu şi a afirmat că încă are mare încredere în echipa sa, căreia i-a văzut potenţialul în primele etape sub comanda sa.

Fostul antrenor de la FCSB a afirmat că alte echipe, care nici nu se află pe ultimul loc, nu au reuşit să câştige cu lunile şi le-a transmis jucătorilor să creadă în continuare în forţele proprii, chiar dacă nimeni nu le dă vreo şansă.

Am făcut o partidă slabă, chiar dacă a doua repriză am schimbat sistemul de joc, am reuşit până am primit acel gol să ne creăm două situaţii de a marca.

Din păcate, nu am reuşit să marcăm, apoi din cornerul nostru am primit şi golul doi şi a fost greu să mai revenim. Dar, per total, o partidă slabă din partea noastră, mai ales în prima repriză, când nu am pus nicio problemă adversarului.

Am întâlnit un adversar care s-a închis foarte bine, au jucat contraatac şi au reuşit să ne dea goluri. Până la urmă, trebuie să ne gândim ce urmează în viitor.

Am încredere în băieţii mei că vom reveni la meciul cu Chindia şi vom face un joc bun, pentru că sunt aceiaşi băieţi care în primele cinci etape nu au pierdut.

Orice înfrângere e greu de digerat, dar sunt aici să ridic moralul băieţilor, să încerc să îi fac să înţeleagă că trebuie să jucăm cum am jucat în primele şase etape, şi la Craiova, chiar dacă am pierdut, am făcut o partidă bună.

Astăzi, iau ca un accident că am pierdut acest meci 3-0, am încredere în băieţii mei, în continuare trebuie să fim uniţi şi să reuşim să ne îndeplinim obiectivul.

”Alte echipe nu au câştigat trei-patru luni”

Nu e uşor, am spus de când am venit, sunt alte echipe care nu câştigă de trei-patru luni de zile, noi, de pe ultimul loc, am pierdut două jocuri, da? Noi să nu avem voie să pierdem?

Băieţii trebuie să aibă încredere în continuare, oricum, de la început, nimeni nu ne-a dat nicio şansă. Şansa pe care o avem, asta mică, trebuie să ne agăţăm de ea şi în continuare să credem că putem să ne îndeplinim obiectivul.

La fotbal, trebuie să ştii să gestionezi aceste lucruri, băieţii consider că au înţeles ce le-am transmis acum, după acest joc, şi în continuare trebuie să avem încredere în ceea ce facem.

Băieţii mi-au dat această încredere, în primele şase etape din acest an, am arătat bine spre foarte bine în majoritatea jocurilor, de asta am încredere.

Acum, dacă am pierdut două jocuri, înseamncă că ce trebuie să facem, să nu ne mai prezentăm la meciuri? Nu, trebuie să avem încredere, să fim uniţi şi în continuare să muncim la antrenament şi vom vedea ce va fi meciurile viitoare.

Sperăm, în cele două etape... dacă putem să obţinem maxim de puncte, ar fi extraordinar, dar să obţinem măcar câteva puncte, să intrăm cu 10-11-12 puncte la înjumătăţire.

Şi acolo avem nouă jocuri în care, la fel, ne jucăm şansa noastră. Important e să încercăm să facem ceva”, a declarat Nicolae Dică, după înfrângerea cu FC Voluntari.

Afla mai multe despre: mioveni 

viewscnt
Articole similare