Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne aşteptam să vină şi o înfrângere. Cred că meritam un egal”. Nicolae Dică, optimist după ce a suferit primul eşec pe banca Mioveniului

”Ne aşteptam să vină şi o înfrângere. Cred că meritam un egal”. Nicolae Dică, optimist după ce a suferit primul eşec pe banca Mioveniului

Superliga

Comentarii

FC U Craiova s-a impus în partida cu CS Mioveni, scor 2-1, în primul meci al etapei cu numărul 27 din Superligă.

Nicolae Dică a pierdut primul meci, ca antrenor al argeşenilor, după cinci etape de invincibilitate. Deşi echipa sa se află pe ultimul loc, fostul tehnician al FCSB-ului este încrezător în şansele echipei sale de a se salva de la retrogradare.

”Este foarte greu. Am plecat cu 10 puncte în spatele penultimei clasate”

”Este clar că ne aşteptam să vină şi un moment ca acesta. Cred că meritam un egal, pentru că am arătat un fotbal bun în multe momente din joc. Am încercat să punem probleme pe faza ofensivă, să marcăm un gol. În momentul în care faci greşeli cum am făcut noi astăzi, în faţa unor jucători cum au cei de la Craiova, este greu să obţii ceva.

Urmează trei jocuri foarte importante pentru noi, în care trebuie să scoatem cât mai multe puncte. Când eşti ultimul fundaş, trebuie să joci simplu. Mboubouni s-a complicat şi a dat pasa atacantului. Asta este. Am reuşit să revenim, am marcat dar a venit acea fază în minutul 90 în care am primit gol.

Mă bucura faptul că, faţă de etapa trecută am schimbat opt jucători. Marea parte dintre jucătorii care au intrat, au oferit satisfacţie, pentru că urmează 12 jocuri importante şi ştiu pe cine mă bazez.

Este foarte greu. Am plecat cu 10 puncte în spatele penultimei clasate. Vom încerca să acumulăm mai multe puncte, pentru a ne apropia de celalalte echipe.

Acea întrerupere din minutul 78 nu a venit bine pentru noi. Sunt optimist. Jucăm un fotbal bun pentru nivelul nostru. Cu oricine am jucat, am făcut-o de la egal la egal. Chiar şi astăzi am fost în multe momente peste ei (n.r. FC U Craiova)”, a declarat Nicolae Dică.

În urma acestui rezultat, CS Mioveni rămâne pe ultimul loc cu 18 puncte, la şase lungimi distanţă de ultimul loc de baraj, ocupat de UTA.

Afla mai multe despre: dicăcs mioveni 

viewscnt
Articole similare