Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marele dezavantaj pe care îl are Farul în lupta pentru titlu. Panduru a explicat de ce ar putea avea probleme Hagi: ”Ştie şi el” | EXCLUSIV

Marele dezavantaj pe care îl are Farul în lupta pentru titlu. Panduru a explicat de ce ar putea avea probleme Hagi: ”Ştie şi el” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

După victoria din a 28-a etapă a Superligii, Farul a reuşit să se desprindă la cinci puncte de CFR, deşi campioana are un meci mai puţin jucat. Lupta în play-off oricum va fi strânsă, iar, în direct la Orange Sport, Basarab Panduru a explicat de ce ar putea avea probleme Gică Hagi şi echipa sa.

Farul este foarte aproape de a îşi asigura primul loc la finalul sezonului regular, cu doar două etape rămase de disputat pentru echipa pregătită de Gică Hagi.

Dacă vor câştiga ambele meciuri rămase, dobrogenii se vor afla cu siguranţă pe prima poziţie, deşi ar putea intra în play-off ca lider şi dacă se încurcă, atât timp cât se încurcă şi CFR.

Totuşi, aflată în lupta cu CFR, FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova, Basarab Panduru a dezvăluit ce dezavantaj are Farul faţă de contracandidate.

Marele dezavantaj pe care îl are Farul în lupta pentru titlu

În direct la Orange Sport, fostul internaţional român a analizat parcursul liderului din Superligă, dar şi felul în care îşi aranjează Hagi echipa, şi a ajuns la o concluzie problematică pentru ”Rege”.

În opinia lui Panduru, Farul nu dispune de o bancă puternică, în comparaţie cu celelalte echipe importante din campionat, astfel că, dacă ”marinarii” pierd vreun jucător de bază, echipa ar putea avea mari probleme.

Sunt meciuri în care trebuie să schimbe şi ştie că trebuie să schimbe, adică nu schimbă de dragul de a schimba. În momentul în care schimbă, se vede clar că ştie să joace şi aşa.

Chiar în seara asta (n.r. marţi), în seara asta, chiar dacă era Boli în partea dreaptă, parcă venea într-un fel de trei, Boli - Larie - Popescu, Kiki făcea toată banda aia (n.r. stângă).

Pe Boli nu l-ai văzut niciodată să centreze de pe partea dreaptă. Au fost, ţineţi minte, în prima repriză auturi. Mă întrebam de ce nu bate Boli în faţă la Mazilu, bătea Mazilu înapoi la Boli.

Nu prea mi se părea normal, te-ai scos din joc când dai pasă... autul bate-l în faţă, e Mazilu acolo. Şi atunci el (n.r. Gică Hagi) se gândeşte la tot felul de lucruri.

”În primul rând, banca lui nu ştiu dacă est foarte bună”

În primul rând, banca lui nu ştiu dacă est foarte bună. (n.r. el zice că avem bancă) Ştiu, că avem bancă, dar cei mai buni trei jucători ai lui, ăştia din faţă (n.r. Alibec, Munteanu, Mazilu), sunt în teren.

Ai Vlad Morar, ai Sali, ce mai ai pe acolo, dar ăştia trei sunt în teren. Dacă nu sunt ăştia trei, e o problemă. De anul ăsta, vezi că rezultatele astea bune vin şi pe un mijloc muncitoresc.

Cu Băluţă, cu Artean, cu Grameni, adică greu să treci din cinci-şase spre opt. Să zici că e Grameni puţin, dar Artean nu e. Nu se simte că sunt defensivi, se duc, se întorc cu echipa”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare