Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Lupta se va da între ele patru”. Unul dintre ”granzi”, exclus din cursa pentru titlu de antrenorul dat afară din Superligă | EXCLUSIV

”Lupta se va da între ele patru”. Unul dintre ”granzi”, exclus din cursa pentru titlu de antrenorul dat afară din Superligă | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Într-un interviu pentru Orange Sport, Adrian Mihalcea (46 de ani), antrenorul dat afară de Chindia la începutul acestui sezon, a analizat lupta pentru titlu şi a nominalizat cele patru echipe care se vor bate pentru câştigarea Superligii în actuala stagiune.

Patru etape au mai rămas din acest sezon regular, iar lupta în play-off se conturează ca cea mai interesantă de când a fost schimbat formatul Superligii.

Nu mai puţin de cinci echipe, Farul Constanţa, CFR Cluj, FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova, speră să cucerească titlul în această stagiune, iar distanţa dintre ele nu este mare.

”Consider că între ele se va da lupta pentru titlu”

Farul a însumat 55 de puncte, CFR 53, FCSB 48, Rapid 46, iar Universitatea Craiova 45, astfel că, dacă s-ar intra acum în play-off, doar cinci puncte ar despărţi liderul de ocupanta locului cinci.

Aşadar, pe hârtie, lupta pentru titlu pare a fi cea mai interesantă de când a fost adoptat formatul cu play-off / play-out, iar părerile sunt împărţite.

CFR este văzută, în mare parte, ca favorită, urmată de FCSB şi Farul Constanţa. Rapid şi Universitatea Craiova sunt cotate cu ultimele şanse, deşi ar putea surprinde.

Viorel Moldovan este de părere că oltenii nu au cum să emită pretenţii la titlu, având în vedere modul în care a fost condus clubul în ultimii ani.

În acelaşi timp, Adrian Mihalcea a dezvăluit, într-un interviu pentru Orange Sport, că nu vede decât patru echipe în lupta pentru câştigarea Superligii.

”Grandul” pe care l-a exclus antrenorul dat afară de Chindia la începutul sezonului este Rapid, formaţie care a dezamăgit în ultimele etape, după un început fulminant de an.

Rapid, exclusă din lupta pentru titlu de Adrian Mihalcea

Bătălie cruntă pentru titlu, la retrogradare lucrurile nu sunt deloc clare, este un campionat captivant până în momentul de faţă.

CFR-ul, FCSB-ul... Farul este o echipă foarte competitivă, plus Universitatea Craiova, consider că între ele se va da lupta pentru titlu”, a declarat Adrian Mihalcea, pentru Orange Sport.

Nu doar cursa pentru câştigarea Superligii este interesantă la momentul actual, ci şi cea pentru ultimul loc de play-off, dată între Sepsi şi U Craiova 1948.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare