Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boboc, primele propuneri după despărţirea de FCSB! Echipele care s-au interesat de fostul jucător al vicecampioanei: ”Ar prefera să meargă acolo”

Boboc, primele propuneri după despărţirea de FCSB! Echipele care s-au interesat de fostul jucător al vicecampioanei: ”Ar prefera să meargă acolo”

FCSB

Comentarii

Dat afară de Gigi Becali în această iarnă, după doar 11 meciuri în tricoul FCSB-ului, Radu Boboc (23 de ani) va sta, cel mai probabil, pe bară până în vară, după ce a reprezentat deja două echipe în acest sezon, pe vicecampioană şi Farul Constanţa, dar atrage oricum interes.

Radu Boboc a sosit la FCSB în această vară, ”la pachet” cu Eduard Radaslavescu, dar, spre deosebire de fostul său coechipier, şederea sa la club nu a durat la fel de mult.

După doar jumătate de sezon la Bucureşti, în care a însumat numai 11 apariţii, Boboc a fost dat afară de Gigi Becali, la fel ca Marco Dulca şi Bogdan Rusu.

”Îl doreau acum, în iarnă, n-au ştiut că nu poate juca”

Diferenţa dintre cei doi şi fundaşul lateral este că cei de la Chindia, respectiv Mioveni i-au primit înapoi pe jucătorii care nu aveau drept de joc în altă parte, în timp ce Farul nu l-a ”repatriat” pe Boboc.

Fostul jucător de la FCSB a fost dorit de Rapid Viena în iarnă, în contextul în care austriecii nu ştiau că acesta nu ar fi putut evoluat pentru ei în acest sezon.

A mai fost interes din Polonia şi de la două echipe din prima jumătate a clasamentului Superligii, dar, cel mai probabil, Boboc va mai sta pe bară până în vară, iar atunci îşi va găsi o nou echipă.

Impresarul jucătorului, Cosmin Văduvă, a dezvăluit de asemenea că acesta nu este dornic să continue în România, ci mai degrabă să semneze cu un club din afară, pentru prima dată în carieră.

Radu Boboc, primele propuneri după despărţirea de FCSB

Au fost ceva discuţii pentru Polonia şi Austria, cu Rapid Viena, dar îl doreau acum, în iarnă, n-au ştiut că nu poate juca. Sunt şi două echipe din primele opt de la noi care l-au ofertat, dar ar prefera să meargă în străinătate.

A fost puţin încurcat din cauza situaţiei de la FCSB, dar este posibil să rezolvăm chiar la începutul lui martie. L-a lasat liber de contract, doar că, jucând deja la două echipe, a avut doar opţiunea să se întoarcă la Farul”, a declarat Cosmin Văduvă, pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: radu boboc 

viewscnt
Articole similare