Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suspină Becali după fotbalistul pe care l-a dat afară de la FCSB? Declaraţia care îl dă de gol: ”Nu a jucat atunci ce joacă acum”

Suspină Becali după fotbalistul pe care l-a dat afară de la FCSB? Declaraţia care îl dă de gol: ”Nu a jucat atunci ce joacă acum”galerie foto

FCSB

Comentarii

Marţi, Gigi Becali a oferit o serie de declaraţii, la palatul său de pe Aleea Alexandru, după meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova. Patronul vicecampioanei a discutat, printre altele, şi de posibila prezenţă a U Craiova 1948 în play-off, în detrimentul lui Sepsi.

După scandalul uriaş izbucnit la Sfântu Gheorghe, la meciul Sepsi - U Craiova 1948, care s-a soldat cu o victorie la ”masa verde” pentru gazdele, cele două echipe au avut parcursuri foarte diferite.

Covăsnenii, cotaţi cu prima şansă la play-off, nu au reuşit să mai câştige, în timp ce oltenii s-au impus în toate trei confruntările, micşorând distanţa de Sepsi la doar cinci puncte.

”Nu a jucat în tinereţe ce joacă acum”

În acest moment, U Craiova 1948 este văzută ca o posibilă prezenţă surpriză în ply-off, iar Gigi Becali speră că echipa lui Adrian Mititelu va reuşi să îşi asigure locul al şaselea.

Patronul de la FCSB a vorbit mai pe larg despre echipa olteană, care a renăscut, la fel ca sezonul trecut, sub comanda lui Nicolo Napoli, revenit pentru a noua oară în Bănie.

Becali este de părere că U Craiova 1948 dispune de un lot valoros, remarcând linia de trei mijlocaşi ofensivi ai trupe oltene, dar şi pe ”creierul” din spatele acesteia, Vlad Achim.

Gigi Becali l-a adus pe Achim la FCSB în vara lui 2016, dar a renunţat la acesta după doar un an şi jumătate, contrar sfaturilor lui MM Stoica.

Suspină Becali după fotbalistul pe care l-a dat afară de la FCSB?

Patronul vicecampioanei pare că suspină după jucătorul care ”nu a jucat nici în tinereţe aşa” şi care le ”face toate jocurile” celor de la U Craiova 1948.

”(n.r. a zis Mititelu să îl sunaţi să vă consilieze la schimbări) Lasă că îi spun şi eu atunci! Să îşi ia un atacant, să nu îl mai bage pe Chiţu atacant. Nu are, bă, echipă?

Are în linia de trei, ai văzut, Bahassa, Bauza şi cu celălalt, şi ăla e bun, Baeten. Sunt tre jucători valoroşi. Şi îl are şi aici pe ăsta, pe Achim.

Nu a jucat nici în tinereţe aşa, ce joacă acum. Ăla le face toate jocurile acolo. (n.r. l-aţi avut şi dumneavoastră?) Nu vezi, mă, că eu iau iau, îi dau, iau, îi dau, iau, îi dau”, a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare