Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a dezvăluit discuţia fabuloasă purtată cu Luciano Spalletti, actualul antrenor al lui Napoli: ”A zis 'plec, nu mai stau'. Şi a mai stat patru ani!” | EXCLUSIV

MM Stoica a dezvăluit discuţia fabuloasă purtată cu Luciano Spalletti, actualul antrenor al lui Napoli: ”A zis 'plec, nu mai stau'. Şi a mai stat patru ani!” | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

În urmă cu aproape 13 ani, MM Stoica a avut onoarea de a îl cunoaşte pe Luciano Spalletti (63 de ani), la meciul Unirea Urziceni - Zenit St. Petersburg. Antrenor în Rusia în acea vreme, actualul oficial al FCSB a dezvăluit discuţia fabuloasă purtată cu acesta.

După ce s-a clasat pe locul secund în sezonul 2009/2010, la doar un an după ce câştigase titlul, Unirea Uziceni s-a calificat în al treilea tur al preliminariilor Champions League.

Zenit a fost adversarul primit de formaţia din România, iar, după 0-0 în tur, Urizceni a fost înfrântă cu 1-0 în Rusia, meci în care a ratat două mari ocazii pe final, pe vremea când încă exista regula golurilor în deplasare.

”<<Plec, nu mai stau>>. A mai stat patru ani!”

MM Stoica era oficial al fostei campioane în acea vreme, în timp ce Luciano Spalletti, alfat acum la un pas de titlu cu Napoli în Serie A, o pregătea pe Zenit.

Actualul manager general de la FCSB a dezvăluit că a purtat o discuţie fabuloasă cu antrenorul italian, care era foarte dezamăgit de condiţiile din Rusia şi dorea să plece de la St. Petersburg.

Din acel moment, Spalletti a mai stat patru ani la Zenit, MM Stoica punctând că italianul era plătit regeşte de formaţia finanţată de gigantul Gazprom.

MM Stoica a dezvăluit discuţia fabuloasă purtată cu Luciano Spaletti

Eu l-am cunoscut pe Spaletti, am jucat în 2010 cu Urziceni, echipă în pragul desfiinţării. În tur, pe Ghencea, am făcut 0-0, a fost eliminat Pădureţu aproape degeaba, am jucat o oră în 10.

Ne-am dus fără el, cu Neaga, cu Dale, pe care îi adusesem. Am avut două ocazii rarisime pe final, 1-1, ne calificam în play-off-ul Champions League, jucam cu Auxerre.

Cine ştie ce se întâmpla acolo? Echipă aflată în pragul desfiinţării, în condiţiile în care ei îl cumpăraseră pe Danny cu 30 de milioane de euro, cel mai mare transfer intern din istoria campionatului Rusiei la ora aia.

Şi amv vorbit cu el. Nimic nu îi convenea. <<Plec, nu mai stau>>, obişnuit omul în Italia, era la Zenit. Era 2010, a stat până în 2014. A mai stat patru ani!

Auzisem, nu l-am întrebat <<Mister, dar cât 'guadagnare' (n.r. ce venituri are, în italiană)?>>. Şi am senzaţia, atunci ştiam că 4,5 şi creşte până la 5,5 milioane. Dar clar că e foarte bun”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Marţi, Napoli o va înfrunta pe Eintracht Frankfurt în Liga Campionilor, partidă ce va putea fi urmărită în direct pe Orange Sport 3 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare